1 & 6 juli 2022: Germany: The Original Trail of Superhuman Consciousness

Dag mooie lieve mensen,

Wat ontzettend fijn om aan te kondigen dat ik op 1 en 6 juli 2022 een nieuw Zoom traject ga geven over de interdimensionale blauwdruk van Duitsland (Germany), onze grote buurman. Er is veel nieuwe informatie dat gedeeld dient te worden, veel wat doorvoeld mag worden om de Kronieken van de Menselijke Bibliotheek nog meer voelbaar en zichtbaar te maken. 
Duitsland is de sleutel tot de oorspronkelijke creatievermogens van de Mens. Duitsland is het geheugen van wat de essentie is van het menselijke DNA. Hoe en waarom is de mensheid gecreëerd? Waar komen we vandaan? Wat is de rode draad van alles wat met mens te maken heeft? Waartoe zijn we in staat? Duitsland is het geheugen van wat er allemaal mogelijk is wanneer onze daadwerkelijke creatievermogens weer vanuit ons vloeien, vanuit ons zijn, vanuit ons stromen! Achter de schillen van Duitsland, en de voorgeprogrammeerde werkelijkheden huist in volledig aanwezige schepping. Een vrije en gerichte schepping. Een constante upgrade van hoe creatie werkt en hoe we ons volledige creatiepotentieel kunnen benutten. Wanneer aanwezig in dit veld gaan we niet alleen herinneren wat ons menselijke potentieel is, maar ook dit geheugen leven in een nieuw jasje. Duitsland brengt ons in de spiraal van volledig voelen en zien hoe ver creatie reikt. De ordening van scheppende wezens. Het gaat erom dat we de zaadjes, de vonkjes van schepping weer gaan detecteren in onze ziel, in onze lichamen, zodat de creatie vanuit ons vloeit. Hierdoor gaan we de kernkracht ervaren waarin alles mogelijk is. Het gaat er als eerste om om diep te beseffen wat er allemaal mogelijk is. Het voelen, het ervaren, het zien. Dit gaat veel verder dan ‘geloven’ dat we heel veel kunnen. Duitsland is de database waarin de creatie in ons is, in ons valt. Hierdoor komen we in krachtenvelden waarin we ook kunnen voelen, ervaren in onszelf hoe de gehele schepping is, hoe het werkt, en kunnen we bv ervaren hoe creatie werkt in oorspronkelijke werelden binnen de Allianties van Sterren en Planeten. Het brengt ons naar Terra Gaia, naar de rode draad van de gehele menselijke creatie. De lijnen van de mens kunnen detecteren, voelen en volgen. Dit is de blauwdruk van hoofdstad Berlijn. Berlijn verwijst naar de lijnen van de mens, het heropenen van het geheugen van de mens, de intergalactische sporen van de mens. Dit geheugen en de sporen zijn van essentiele waarde omdat het ons weer rechtzet in wie we zijn en waar we vandaan komen. Duitsland is onze innerlijke trainingsdimensie, waarin we onze creatievermogens zien, trainen en leven vanuit de oorspronkelijke resonantie. Deze creatie is direct, gestoeld op het NU-moment. Ben jij er klaar voor om heel bewust te wederkeren naar het geheugen van onze geintegreerde scheppingsvermogens? 
Tijdens dit 2-voudige Zoom traject gaan we naar de resonantie/trillingen van onszelf waarin we als wezens geboren zijn, geboren worden met een intacte creatievermogen. Ook waarin we in een volledig besef zijn waarom we zijn gecreëerd. We gaan naar de ‘baarmoeder’ waarin dit ZIJN, dit vermogen IS en wordt gekoesterd. Vanuit daar gaan we in het hologram van Duitsland kijken. Hoe is het schillenrasterwerk over Duitsland heengelegd via een alternatieve geschiedenis? Wat schuilt er werkelijk achter Duitsland? En hoe hebben verschillende schaduwallianties simulatie-hologrammen over Duitsland heengelegd die ervoor dienen te zorgen dat we net niet in de kern/basisveiligheid landen die nodig is om te kunnen scheppen? Hoe kunnen we stap voor stap doorzien hoe de creatievermogens in onze beleving zijn uitgeschakeld? Hoe ziet de rode draad eruit van hoe deze vermogens buiten ons zicht worden gehouden? En hoe kunnen we er vanuit essentie weer invallen? Hoe het te doorzien en wat gebeurt er dan?
Tijdens deze Zoom gaan we via bekrachtigingen, oefeningen, meditaties en kennisuitwisseling wat drukpunten aanraken die stabiliserend werken om de rode draad van de menselijke creatie te herzien. Onszelf herpakken, volledig stabiel, aanwezig, vrij, ontspannen en gericht. We zullen o.a. de deelstaten Saksen, Baden-Württemberg, Beieren en Nordrhein Westfalen meenemen. We nemen mee de Kronieken van Berlijn, Keulen, München, Bremen, Aachen, Externsteine (Next Level informatie) en het Zwarte Woud. Tijdens de meditaties zullen we de oer-creatievermogens in onszelf weer veel ‘scherper’ en vrijer kunnen ervaren. Het wordt een zeer diepgaand traject, met veel informatie over de rol van de mens in de universa. We gaan het hebben over de ‘superhuman’ vermogens. Ik kijk er erg naar uit. Je bent van harte welkom om deel te nemen. Ik kijk er naar uit.
De Zooms zijn op vrijdagavond 1 juli en woensdagavond 6 juli 2022. We beginnen beide avonden om 19:00u en eindigen rond 22:30 uur. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer (voor het gehele traject). Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opnames. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is ook 30 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Wie weet, tot dan!
With love, Nanco Immanuël