10 januari 2023: De Nederlandse Blauwdruk: De Waddeneilanden

Dag lieve mensen,

2023 is begonnen en dat betekent dat er een nieuwe reikwijdte, een nieuwe ervaringszone is opgestart om onze innerlijke levenskracht en de daarbij behorende bewustzijnsbibliotheken in beweging te brengen. Te voelen, zien, ervaren wie we werkelijk zijn.
2023 zal gaan over de oorsprong van het water-bewustzijn. En juist omdat Nederland het innerlijke vermogens van wezens vertegenwoordigd om de volledigheid van de watervoorziening te initiëren is het van belang om een stevige start te maken. Het Nederlandse zadel om stevig te staan om de water-informatie volledig te kunnen ervaren, voelen, zien en ‘lezen’. Binnen de Nederlandse blauwdruk is de van binnenuit/buitenaf positionering om water DAADWERKELIJK te kunnen ervaren opgeslagen op de Waddeneilanden. Het is de informatie van de Waddeneilanden en de Waddenzee. De Wadden is het innerlijke vraagstuk: Beheer jij vanuit vrijheid en geboorterecht jouw water-informatievoorziening, of wordt het subtiel beheerd door iets buiten jouw waarneming? De formule van de Waddeneilanden is om vanuit jouw navigatiesysteem de oorsprong van water weer te kunnen traceren. Follow the trails of the water supplies and her information. Het epicentrum van het vermogen om kapitein te zijn op het ‘waterschip’ is Texel, en de verwijzing naar de Allerheiligenvloed van 1170. (All Saints Flood).
Tijdens deze Zoom gaan we heel bewust werken met de innerlijke alchemie van de Waddeneilanden en zullen we heel bewust de individuele blauwdrukken en de gezamenlijke formule aanraken en beleven. Hierin nemen we Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog mee. Wat betekenen ze? En wat weten de matrix-creatoren over de werkelijke alchemie achter deze eilanden? Wat is het in ons eigen zielen-en-planetaire bewustzijn? Hierin gaan we de precisie hanteren. Waarom valt Texel onder de blauwdruk van Noord-Holland, en de andere eilanden allemaal onder Friesland? Hoe werkt de verhouding tussen Noord-Holland en Friesland, en de ontmoetings-en-confrontatiezone in Westfriesland? Hoe werken de specifieke verbindings-en-scheidingslijnen op de eilanden tussen Noord-Holland en Friesland? Wat is er ingebracht en wat wenst er gecommuniceerd te worden? Wat vertellen deze velden over hoe water in onszelf beleefd kan worden, sinds wij uit 60-80% water bestaan?
Hierin nemen we ook de resonantie mee van Den Helder, als het centrumpunt van de Nederlandse Marine, en het verbindingspunt tussen Noord-Holland en Texel.
De Waddeneilanden gaan zoveel verder dan wat we hier kunnen zien. Ze reiken tot aan een verborgen hoekje in de galactische informatievoorziening, daar waar de werkelijke informatie aanwezig is om de oorspronkelijke waterbibliotheek weer te kunnen belichamen. Het startschot om in te loggen in de werkelijke geschiedenis van het water. Ze zijn de inlogcode om een werkelijkheid te initiëren waarin we weer vol zicht hebben op het ontstaan van water. Wanneer jij weer in het ontstaan van water bent is het ook mogelijk om het vanuit veiligheid en aanwezigheid in jezelf te ervaren.
Hierin gaan we een nieuwe diepte van de Nederlandse waterblauwdruk in werking zetten. De positionering die nodig is om de waterstromen vanuit jezelf te voelen, horen en volgen.
Tijdens de meditaties/transmissies en kennisuitwisseling zullen we samen heel bewust een formule in werking zetten die een basis biedt voor het ‘vaarwater’ van 2023. Het gaat om het in jezelf ervaren van de eenheid, de interconnectedness met de Wadden en Friese watervoorziening. Een rustig en stevig basisgevoel is en ontstaat. Het water is in jou en stroomt zoals het dient te stromen. Moge het water in jou (Den) Helder zijn!
De formule van de Wadden-Eilanden zal heel bewust van binnenuit AAN worden gezet.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op dinsdagochtend 10 januari 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël