10 september 2021: The Source of Immanuel Consciousness (Workshop in Amersfoort)

Lieve mensen, op vrijdag 10 september 2021 geef ik weer een live-workshop in Amersfoort. Ik wil Alexandra v/d Pauwert van harte bedanken voor het mede-mogelijk maken van deze dag. 
De titel voor de dag is: The Source of Immanuël ConsciousnessTijdens deze dag gaan we volop in op de Bron, het ontstaan van het Immanuël-bewustzijn, en de lens van Immanuël. 
Het Immanuël-bewustzijn wordt grotendeels gekoppeld aan Jezus Christus, maar staat daar volledig los van. In een alternatieve realiteit is Jezus voor deze kernkwaliteit binnenin onszelf geschoven. De Demiurg, de creator van de matrix, heeft daar verschillende beweegredenen voor. 
Het Immanuël-bewustzijn is het volledig kunnen behouden van Bron. Het vermogen om alle Bronnen, alle frequenties, werelden, buitenaardse rassen, alle ontstaanswerelden te kunnen waarnemen. Aanwezig te kunnen zijn in een wereld en er volledig buiten kunnen staan. Het Immanuël bewustzijn IS en evolueert overal als een hoeder van een aanwezige, allesomvattende, expanderende bibliotheek. 
De Bijbel vertaald Immanuël als “God is met ons”, maar heeft deze code naar zijn eigen hand gezet. Immanuël is de aanwezigheid van Bron in iedere wereld, zonder dat je erin zit. Je bent de oneindige waarnemer die ook meebeweegt met alle bewegingen, zonder de ware identiteit te verliezen. 
Tijdens deze workshopdag gaan we de talloze gelaagdheden en nuances van het Immanuël bewustzijn betreden. We gaan de allesomvattende Bron dat alles IS en recht houdt in totaal nieuwe dieptes ervaren. Immanuël is de aanwezigheid van jouw volledige autonomie en werkelijke autoriteit. 
Daarin zal ik ook spreken vanuit mijn diepste eigen ervaren en kennis delen die door de katholieke kerk (planetair level) en Archon en Anunaki level buiten ons wordt gehouden. Wat is de werkelijke reden dat Immanuël o.a. wordt benoemd in Jesaja 8:8 en 7:14? Wat wordt er nu werkelijk gecommuniceerd? Het Immanuël bewustzijn is de volledige realisatie van je onsterfelijke liefde. Hierin zijn alle gelaagdheden aanwezig en geintegreerd, ook de buitenaardse/stellaire domeinen. Het is één zijn met de waarnemer, de aanwezige binnen de trillingen van evolutie, creatie. Het doorloopt alle planetaire, solaire, stellaire en buitenaardse bewustzijnsvelden en brengt het terug naar het Ene Moment van Al-Dat-Is.
We zullen verschillende meditaties in waarin het Immanuël domein wordt betreden en wordt ervaren. Hierin wordt je uitgenodigd om heel bewust aanwezig te zijn en te spelen met deze reikwijdte van doorzien, overzien en intacte aanwezigheid. 
Het is het veld waarin alle archieven van jouw bibliotheek één zijn en direct in elkaar aan klikken.
Het wordt een zeer diepgaande dag binnen de allesomvattendheid van het bestaan. Je bent van harte welkom om deel te nemen. Er is nog plek.De workshopdag wordt gehouden in Amersfoort. Het adres wordt slechts doorgegeven aan de mensen die deelnemen. We beginnen om 10:30u en eindigen rond 17:20 uur. De Inloop is vanaf 10:00u. De uitwisseling is 70 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Wie weet tot dan. 
With love, Nanco Immanuëlwww.galactic-heart-centre.nl