11-11 Ochtendmeditatie Sessie

Op donderdag 11/11 hou ik een speciaal ochtend-en-avond programma via Zoom om optimaal aanwezig te zijn in de 11/11 Shift. Een doorgang om het oorspronkelijke voelen/weten/ervaren te bekrachtigen en nog meer aanwezig te laten zijn. Dit programma staan volledig in het teken van de intergalactische, innerlijke betekenis van de 11e wereld. Wat is de 11e wereld en hoe kunnen we aanwezig zijn in de vermogens van deze 11e bewustszijnsstaat van onszelf?
De 11e wereld is de frequentiematige sfeer waarin ieder wezen IS zijn eenheids-informatievoorziening/bibliotheek is. Het is het oorspronkelijk geheugen van de werkelijk kundalini. Ik ben de Ene, jij bent de Ene. Ook hier op Aarde hebben mannelijk en vrouwelijk in afstemming beiden volledig toegang tot de ongelimiteerde ervaring van eenheid.
Tijdens deze ochtendsessie zetten we een eerste basis voor de 11 codering en zullen we een meditatie/bekrachtiging doen waarin we inloggen in de frequentie van de elven-elders, (de Lorah) om onze senses, onze elementen af te stemmen op deze werelden. Deze wereld leeft in ons eigen DNA. Hierin zijn wij het vermogen om vrije te navigeren, bewegen en ervaren in het Elvenrijk: De oorspronkelijke ontwerpers van de 11e wereld-alchemie. De elven waren de eerste wezens die de leven konden genereren: Een volledig bereik en volledige ervaring van de senses: De Levenselixer. Tijdens deze zeer krachtige opening van de 11 codes gaan we onze innerlijke stemvork dusdanig AAN zetten dat we een innerlijke spark van aanwezigheid kunnen ervaren in het oer Elven-Kingdom. De ochtend is een diepe balans tussen kennis en ervaren. En het veel dieper ervaren van wat het elven b ewustzijn in ons is en hoe het communiceert. Voel je aub welkom om aanwezig te zijn.
De Zoom is op donderdag 11 november 2021 en begint om 10:10u en eindigt rond 11:40u. Inloggen kan vanaf 10:00u. De uitwisseling is 7,50 euro per deelnemer. Ook voor mensen die de opname willen is de uitwisseling 7,50 euro. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Meer informatie over het avondprogramma volgt. Het zal in ieder geval een zeer diepgaande, vernieuwde ontmoeting zijn met de Galactische Alliantie en de ‘Ashtar(a)’, jouw ‘kapitein-schap’ en de krachten van de sterrenallianties die de mensheid bijstaan in deze grote shift in de stof en door de stof heen.
Wie weet tot dan.

Love, Nanco Immanuël