11 juli 2023: The Artificial Sun

Hallo lieve allemaal,

Op dinsdagavond 11 juli 2023 geef ik een nieuwe workshop via Zoom over het oorspronkelijke bewustzijn in relatie tot het artificiële zonnestelsel, wat een ‘einddoel’ is van Agenda 2030.

De deuren van oorsprong openen, het vangnet van de matrix wereld is definitief aan het sluiten.
Heb jij ook waargenomen dat de Zon de laatste jaren (vooral in Nederland en België) anders voelt? Dat de lichtweerspiegeling anders is en het lijkt alsof er geen daadwerkelijk licht meer doorkomt? Wat is er gaande met de Zon in Nederland?

Tijdens deze Zoom gaan we op verschillende wijze het quantumbewustzijn van het lichaam, ‘de ziel’ en de Bron verdiepen om in het ontstaan van ons eigen licht te zijn, onszelf te positioneren om volledig bewust op te kunnen laden vanuit onze eigen kern. Hierin gaan we van binnenuit/buitenaf waarnemen hoe het Plan ‘De Artificiële Zon’ werkt. Hoe kun je in je eigen Bronlicht blijven staan Hier-en-Nu en de komende jaren terwijl de elitaire agenda nu sneller uitrolt dan ooit tevoren? Tijdens deze Zoom gaan we onszelf toegang verlenen tot de bibliotheek waarin we deze artificiële beweging kunnen herkennen en meer dan ooit in alle lagen onderscheid kunnen maken tussen jouw bewustzijn en het programma.
Hierin zullen we o.a. afreizen naar het systeem achter Wewelsburg, het oude ‘spirituele’ hoofdkwartier van de Nazi’s. De Nazi’s dragen een geheel eigen systeem in zich, een bandbreedte in het neurologische veld waarbinnen de Archonten rechtstreeks toegang hebben tot het brein van wezens. Door deze nazi/Archontische bandbreedte heen is het mogelijk om door de schillen heen te kijken en volledig te zien wie jij bent en hoe de matrix in werking is gezet. Wewelsburg werd gekozen als het nazi-centrumpunt om de toon van de Zwarte Zon te hoeden, ofwel een interdimensionale schil te bouwen tussen het menselijke DNA en de zon(nen), zodat de informatievoorziening tussen de mens en de (innerlijke) Zon wordt geëlimineerd. In dit experiment werd er een artificieel domein, een ervaringsvlak in het collectieve onbewuste geinitieerd waarbinnen de mensheid volledig verder zou kunnen leven zonder zijn/haar eigen licht, waarin er zelfs geen impulsen meer zouden zijn om er zelfs vragen over te stellen. Het eindproduct van deze black-goo simulatie werd de kaart/het vortexsysteem van de concentratiekampen, met Auschwitz als hoofd-meridiaanpunt. Deze zwarte zon, dit virusprogramma werd overal naartoe gebracht, naar de fundamenten van landen/naties. Denk hieraan aan Project Paperclip bv, maar ook naar China, waar China momenteel leidend is in de ontwikkeling van een artificiële zon. Heel agenda 2030 is gekoppeld aan deze imprint, dit Archontische plan voor de mensheid. Al de wereldontwikkelingen zijn hieraan gekoppeld, zoals de World Health Organisation, The United Nations, geo-engineering, massa-immigratie, de digitiale identiteit, de World Economic Forum, Big Pharma, de stikstof-hoax, AI, climate change, gen-technologie, virussen, het omver werpen van de soevereiniteit van naties etc etc.
Tijdens deze Zoom gaan we een immuniteitslichaam opbouwen die volledig bij zichzelf blijft en kan blijven, door heel bewust de bibliotheek van je oorsprong achter dit artificiële zonnestelsel te betreden. Hoe kun je volledig inzage hebben in de werkzaamheid van jouw bewustzijn in relatie tot AI? Hoe kun je bij jezelf blijven om te kunnen ervaren hoe de golflengtes van de artificiële zon werken? Hoe kun je blijven staan in gebieden juist waar het zo wazig en verdicht is? Hoe kan jouw bewustzijn zo precies zijn, dat je daadwerkelijk al direct doorhebt dat er bepaalde krachten/energieënn weg worden gehaald, of weg worden geleid? Hoe kun je omgaan met de wis-programma’s, waardoor een wezen afslagen neemt in het leven, zonder dat het dat doorheeft? Hoe kan je blijven staan in de frequentievelden waar het zo wazig en verwarrend is, waar je bijna in weg kan zakken en jezelf (gedeeltelijk) vergeet? We gaan een kijkje nemen in de agenda en wat er de komende tijd aan staat te komen, wat misschien wel de grootste uitdaging is waar de mensheid op Aarde ooit mee te maken heeft gehad. De dubbelzijdigheid van Order out of Chaos,
We gaan door middel van meditaties/afstemmingen/bekrachtigingen en kennis-uitwisselingen onze eigenheid nog meer in beweging brengen, juist door de bandbreedte van de Artificiële Zon heen. Je mag zo volledig staan voor jezelf, zo volledig vertrouwen op jouw essentie. Jij bent de Bron van jouw licht. Knowledge is power. Jij bent de gemachtigde. Laten we nieuwe doorgangen in beweging brengen, juist daar waar ruis is en Bronlicht/liefde niet ervaarbaar is.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.


Deze Zoom is op dinsdagavond 11 juli 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël