11 juni 2023: Down Under: The Blueprint of Australia

Dag lieve mensen,

Op zondagochtend 11 juni 2023 geef ik een nieuwe Zoom over de prachtige landenblauwdruk van het grote land AUSTRALIË. We gaan heel bewust de werelden in van Oceanië om een groots archief binnenin onszelf te ontsluiten, van het op 5 na grootste ‘land’ op deze planeet.
Australië is direct gelinkt aan het geheugen van de oorspronkelijke Aarde, waar we vandaan komen als allesomvattende wezens, en de realiteit waarin we de volledige inschuiving kunnen zien van de alternatieve geschiedenis. Het wijzigen en verplaatsen van de energiebanen.
Australië, in het hologram zoals wij het nu waarnemen, is eerst door Nederlanders ontdekt, alvorens het een Britse kolonie werd. Tot op de dag van vandaag is Charles III het staatshoofd van Australië, en een deel van de Commonwealth. Tijdens deze Zoom gaan we in het dossier Australië duiken, in onze eigen bandbreedtes, in ons eigen bewustzijn, om te voelen wat Australië in essentie is.

We gaan vanuit het Aboriginal-bewustzijn, het Uluru (Ayers Rock) bewustzijn, Australië van binnenuit ervaren.


Australië, benoemd als ‘Down Under’, is ons kruispunt waarin we simultaan kunnen voelen en ervaren wie we zijn, waar we vandaan komen, en wat we zijn geworden in deze Aardse werkelijkheid. Het is het geheugen van hoe iets is, in wording. Hoe wordt bewustzijn een mens? Hoe wordt bewustzijn een steen? Hoe worden elementen-frequenties materie en beelden in deze werkelijkheid? Hoe is alles ontstaan en geworden in essentie en binnen de matrix? Australië is de bibliotheek van werkelijke, innerlijke communicatie! Hoe kunnen bewustzijnswerkelijkheden werkelijkheid worden in onszelf en binnen deze wereld? Australië is het manifesteren van je eigen bewustzijn. De werkelijke betekenis van het manifesteren en leven van je ‘dromen’, of zoals de Aboriginals het de ‘droomtijd’ noemen. Australië is het volledig bewust-zijn van je zaadje, en ook de ontkieming zijn. Het is de bewuste materialisatie van je potentie, de realisatie van je potentieel. Volledig bewust zijn van elke cel, de Bron-Zijn van je ontkieming. Australië is het bewustzijn in onszelf waarin we gewaar zijn hoe Geestelijke oerrealiteiten hier gevormd worden. “As Above, So Below”. Australië is als de sleutel binnen een wezen, waarin je volledig kunt ervaren wat dit is en hoe dit werkt. Australië draagt ook de sleutel tot een innerlijke overzicht tussen hoe het werkelijk is, en wat er hier op Aarde van gemaakt is. Australië is de bewuste doorgang door de onderwereld, ook bewustzijn hebbende wat de onderwereld is en hoe het in elkaar is gezet.
Australië is het geheugen van hoe het is om zelf de Avatar te zijn van alle elementaire krachten. Jij bent de vorming van de elementaire krachten. En het is de reikwijdte hoe je binnen de schaduwwerkelijkheden kunt reizen om te zien hoe jij hier bent gevormd en geworden binnen de matrix. Wat heeft deze lichamen gecreëerd? Hoe is er door o.a. dualistische Draconiërs ingegrepen in de cyclus van elementaire beweging, en hoe zijn onze lichamen opnieuw opgebouwd vanuit de bewuste wijziging van deze cyclus? Hoe zijn hierin onze elementaire krachten uitgeschakeld, en ons lichaam vastgezet in de elementen?
Australië werd eerst, voordat het werd gekoloniseerd, gebruikt als een gevangenis, of strafkolonie omdat het afgezonderd was van de rest van de wereld.
Tijdens deze Zoom gaan we de verschillende dimensies betreden van ons eigen bewustzijn in relatie tot Australië. We gaan de dieptes in van de droomtijd, om Australië opnieuw te voelen. Hierin gaan we de sleutels van Australië ervaren. Een wezen die de volledige bibliotheek kan ervaren van hoe het is in relatie tot wat ervan is gemaakt. Dit brengt een gemachtigheid, een oerkracht met zich mee, om bij jezelf te kunnen blijven, voorbij de ingevoegde programma’s van hoe ons verteld is dat het is. Het is een sleutel van volledige afstemming, van volledige gezonde afzondering, waarin jouw aandacht is in de ontkieming van jouw levenszaad. Het materialiseren van oorspronkelijke werkelijkheden, het materialiseren en stevig houden van jouw werkelijke oorsprong in en achter de droom. Dromen realiseren!!! En nog zoveel meer. Dit bovenstaande en nog zoveel meer zal tijdens de Zoom aangeraakt worden.
We gaan een groots, fascinerend land, een blauwdruk, in onszelf betreden.
Tijdens deze Zoom gaan we door middel van meditatie/transmissies, bekrachtiging, erkenning en kennisuitwisseling de Australische bandbreedte in werking zetten. Hierin zullen we constant aanwezig zijn vanuit de innerlijke kern van Uluru, de grote rode steen, en zullen we werken met o.a. de blauwdrukken van Sydney, Victoria, Queensland, Tasmania, Kangooroo Island en Blue Mountains. We gaan hierin ook de dwarsverbanden ervaren met Nederland en de United Kingdom. Hoe liggen de lijnen?
Ik kijk er erg naar uit om deze reikwijdte in te gaan met jullie. Het manifesteren van werkelijke oorsprong, as it is.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op zondagochtend 11 juni 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël