11 november 2021: The Mothership 11/11 Code: The Alliance Meeting

Dag lieve mensen, op deze 11-11 code-dag geef ik in de avond een ‘Advanced’ Zoom-avond over de innerlijke infrastructuur van de Galactische Alliantie. We gaan een alliantie meeting doen waarin we als groep shiften naar de frequentie waarin het mogelijk is om daadwerkelijk stabiel feeling en inzicht te hebben in wat de Alliantie is. Aanwezig zijn in jouw eigen “Mothership”, de oneindige aanwezigheid in wie jij bent en waar jij vandaan komt!
De alliantie zijn een collectief aan (hyper)bewuste wezens en civilisaties die de harmonische toon van de creator weerspiegelen. Deze wezens zijn o.a. de voertuigen van de infrastructuren van de galaxie(s), universa en zijn bewust aanwezig in de grote oneindige ruimte waarbinnen ze de communicatie zijn van het bewustzijn zelf. Het bewustzijn en de ordening van het bewustzijn! De alliantie is een collectief van wezens en civilisaties die grotendeels weten wie zij zijn als eigen Bronnen en leven binnen frequentievelden waarbinnen dienstbaarheid aan het Ene centraal staat. Het diepe besef dat alle levensvormen één lichaam zijn, weerspiegeld in talloze vormen en ervaringen. De alliantie zijn hoeders van het werkelijke convenant van The Law of One, levend binnen verschillende bewustzijnsvelden van oneindigheid, of oneindige ‘ruimte’. Het is een samenwerkingsverband die de ordening van de Planeten en Sterren in balans houdt en het bewustzijn belichaamt hoe het levensveld optimaal kan functioneren in bestaande samenlevingen.
Vele wezens vanuit de allianties hebben een fragment van hun bewustzijn gekoppeld aan deze trillingszone en deze tijdslijn van de Aarde om deze kennis/liefdesvelden en creatievermogens als ‘starseeds’ te koppelen aan dit matrix-simulatie hologram om nieuwe mogelijkheden te creëren.
Tijdens deze avond zal jouw eigen Ashtar(a)-bewustzijn centraal staan. Dit betekent de aandacht ligt op jouw eigen vermogen om in de krachtenvelden van de alliantie aanwezig te zijn. Ashtar(a) is een stellair, alchemistisch bewustzijnsveld waarin het plan, het convenant en de informatie-database van de alliantie heel bewust en gericht gekoppeld en ‘liefdevol ingevoegd’ aan het hologram van deze Aarde. Ashtar(a) is jouw vermogen om zelf afgestemd te zijn op jouw ‘star-captain’, jouw vermogen om in oneindige intelligentie te zijn waarin je de verbindingen in jezelf kunt leggen met de aard van de innerlijke Aarde/sterrenalchemie. We mogen het werkelijke convenant herinneren en leven, en heel bewust de galactische civisilatie zijn en worden die we daadwerkelijk zijn. Jij mag jouw ‘starship’ (alchemistische term) zelf weer besturen en inloggen in deze oneindige bibliotheek. Een direct aanwezigheid in jouw oneindigheid, jouw ongelimiteerdheid.
Tijdens deze avond gaan we naar het oorspronkelijk geheugen van het ontstaan van de alliantie en vele facetten behandelen. Hoe werkt de Alliantie? Hoe is het ‘georganiseerd’? Hoe is het in elkaar gezet? Hoe werken de meest harmonieuze wezens in de alliantie samen als één orkest, als één toon, als één bewustzijn? Hoe is het leven in sterrenschepen en hyperbewuste planeten binnen deze alliantie? Hoe is de alliantie ‘georganiseerd’? Hoe werken de infrastructuren, zoals sterrenschepen als Sirius 6, of Sirius 7, of Alcyone 4, of sterrenschip Taygeta 10? Hoe werkt die nummering? Waar heeft dat mee te maken? En hoe werkt het convenant van de planeten en sterren? Hoe werkt het Aardse ambassadeurschap en wat zijn de uitdagingen voor de alliantie in relatie tot communiceren met ons en de verdicht van deze matrix-Aarde?
We gaan afstemmen, voelen, ervaren, mediteren en kennis uitwisselen m.b.t. de interdimensionale werkzaamheid van de Alliantie.
In meditatie zal de focus liggen op jouw oer-essentie en jouw vermogen om jouw starship (Moederschip) te ervaren. Shiften naar de ‘radio-frequentie (golflengte) waarbinnen je dit heel bewust kunt ervaren.
Het is een avond met een diepe insight over de ordening van de alliantie en hoe het ‘leven daar is’. We zullen shiften naar een frequentie waarin het mogelijk is om meer feeling te ontwikkelen met bv de Meropianen (Pleiadische tak), El-Ra’s (Zeer geavanceerde Pleiadische humanoides), Sirianen, Cintari’s, Zihar’s, Mantiah, Agarthianen, Antarianen, Andromedanen, Arcturianen etc.
Het belooft een zeer krachtige 11-11 Alliantie Meeting te worden. Een heerlijke reis naar het innerlijke thuis om dit krachtenveld nog verder te balanceren, zodat het hier-en-nu meer voelbaar IS en BLIJFT.
Je bent van harte welkom om mee te reizen naar…….jezelf. 🙂
Deze Zoom avond is op donderdag 11 november 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:35u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen en de opname willen hebben is de uitwisseling tevens 13 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com
Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Aub voel je vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Laten we er een prachtig 11/11 feest van maken.
Ik kijk er naar uit. Wie weet ontmoet ik je dan (weer).
With love, Nanco Immanuël