11:11 Avondzoom: OWL-Consciousness: The Return of the Integraded Source Messengers

Dag lieve mensen, op deze 11-11 dag geef ik ook een wat kortere avondzoom. Deze is volledig afgestemd op de 11:11 bewustzijnsgolven die er zijn en die er ontstaan in dit unieke momentum. De 11-11 avondzoom zal gaan over het betreden van de bewustzijnscodes van de UIL. Deze Zoom gaat over het oorspronkelijk hologram van de uil. Deze sluit naadloos aan op de ochtendzoom, maar is ook gewoon los te volgen.

De uil is in vele symbolieken gelinkt aan Babylon, The Owl of Babylon. De uil is een mythische referentie, een belangrijke frequentie om te ervaren in onszelf. De uil is het wezen dat volledig door deze schaduwrijken matrix heen kijkt. Door alles heen heeft het de aandacht in waar het werkelijk om gaat en in de alchemie altijd om is gegaan. De uil is het kunnen voelen dat alles verbonden is, en is de hoeder van het veld waarin alles to-the-point is en blijft. Het is het naadloze onderscheid tussen wat er werkelijk gecommuniceerd wenst te worden, en waar het onbewuste daar nog niet is. Nog niet helder hebben wat er is, en wat je voelt. Dwalend in wat er werkelijk gecommuniceerd wenst te worden door de opgeslagen trauma’s, emoties, overtuigingen, aannames en wegleidingen. De UIL blijft in aandacht, zodat je ten aller tijden tot het punt komt wat er werkelijk gecommuniceerd wenst te worden. Het is de meesterontlader. Het is de rechtdoener, de innerlijke waarheidsspreker, en de meesterlijke aandacht. Het leeft in volledige stilte en produceert tonen/klanken (wanneer nodig) die ten aller tijden zijn bedoeld om de aandacht te stabiliseren, om kenbaar te maken dat je er bent, dat je het weet, en dat je vrij bent om alles te communiceren wat er werkelijk in je leeft. Het zet jou op de toon wat je echt wilt communiceren, met volle aandacht, levenskracht en gerichtheid. JIJ communiceert, voorbij iedere vorm van verschuilen. Voorbij iedere vorm van onderscheid maken, zoals: Bron wil via mij communiceren. JIJ communiceert. Je trilt in verantwoordelijkheid volledig voorbij subtiele vormen van channelen. Je kunt je niet verstoppen achter schillen of new-age modellen. De uil is de aandacht achter alle verhalen, het is de volledigheid van het verhaal, waarin je ook jezelf meeneemt als heelheidswezen. De uil zorgt ervoor dat de volle aandacht en spirit in het woord, of achter het woord, en door het woord aanwezig is. Gevuld. Het is het meesterschap over het woord, en over communicatie in het algemeen. Het is een wereld voorbij channeling, maar waarin JIJ volledig aanwezig bent in alles wat wordt gecommuniceerd. Jij bent de Bron van de communicatiestroom. De uil heelt de gebrekken in levensenergie, waardoor een wezen weg kan zakken in het verhaal. (Catching the MOUSE).
Teveel het verhaal wordt, zonder het te kunnen doorzien en overzien. Het uilen bewustzijn zorgt voor rijpheid, vruchtbaarheid en volwassenheid in het levende woord. Het gaat om jou, dat jij volledig tot je recht komt. De uil openbaart het messenger RNA en DNA. Door de aanwezigheid van een volledige levenskracht kan ieder wezen volledig bewust communiceren, en volledig achter keuzes staan. De uil trilt alles los wat er zit opgeslagen en wat er nog gecommuniceerd wenst te worden.
De uil is volwassen, doorleefte communicatie, waarin alles bloot ligt en komt te liggen wat er echt gecommuniceerd wenst te worden. Het is communicatie vanuit werkelijke verbinding, met jezelf en met wezens onder elkaar. De uil is tevens de volledige integratie van de GETUIGE.
Tijdens deze Zoom gaan we een reis maken in de reikwijdte van de uil. Je kunt hier gewoon bij in je eigen bewustzijns-bibliotheek. Ook gaan we het kort hebben over waarom de uil wordt gebruikt in de occulte tradities m.b.t. Moloch, Babylon en in Bohemian Grove (elite ontmoetingsplek in California). In Bohemian Grove wordt het ritueel geinitieerd wat “The Cremation of Care’ wordt genoemd.
We gaan de oorsprong van de uil in onszelf heel bewust in ere herstellen en gevoelsmatig in beweging brengen.
Je bent van harte welkom om deel te nemen. Ik kijk er naar uit.


De Zoom is op vrijdagavond 11 november 2022 en begint om 19:00u en eindigt rond 20:40u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 8,11 euro per deelnemer. Ook voor mensen die de opname willen is de uitwisseling 8,11 euro. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan.
Love, Nanco Immanuël