11:11 Code Ochtendzoom: The Archangel Realm

Dag lieve mensen,

Met grote vreugde kondig ik aan dat ik aankomende vrijdag, de 11-11 weer een ochtend-en-avondzoom ga geven, waarin verschillende bewustzijnslagen heel bewust in beweging worden gebracht.

Tijdens deze ochtendzoom gaan we een innerlijke reis maken naar het ontstaan van de oorspronkelijke Aartsengel-werelden. (The Archangel realms). Deze resonantievelden zijn voor ieder wezen van levensbelang omdat dit de bewustzijnslagen zijn waarin de werkelijke, oorspronkelijke communicatie plaatsvind. Dit is waar jij de boodschap bent, jij bent het Bron-communicatiesysteem. Je bent het, je kunt het voelen, horen, ervaren, proeven en nog zoveel meer. Zeker nu we in een tijdperk leven waarin miljarden mensen zijn geinjecteerd met mRNA (Messenger RNA) vraagt het een stabiele aandacht op jouw volledige golflengte om te ervaren wat er werkelijk gecommuniceerd wordt en gecommuniceerd dient te worden. Het is het belichamen van de living template van waar het nu werkelijk over gaat op Aarde. De Aartsengelen zijn de werkelijke ervaring van ‘met Bron kunnen communiceren’. Alleen mag de message nu verfijnd worden, zodat er geen illusionaire afstand meer is tussen jou en Source. Zelfs het ‘jou en Source’ impliceert dat er dit en dat is: Ook dat mag vanuit binnenuit overbrugt worden. De oorspronkelijke ingang in het aartsengelen zorgt ervoor dat je op de golflengte leeft waarbinnen jouw eenheid met Source wordt beleeft. Het is het meesterschap over de innerlijke stemvork. De Aartsengelen zijn de communicatie van het Levende Verbond. Hoe alle universa, de kosmos, de galaxies zijn geordend en georganiseerd. We leven in een Bron-eenheidslichaam, waarin ieder levend wezen Bron is en interconnected is met het AL. Alle wezens staan direct met elkaar in verbinding en zijn moedercellen, hartcellen en hersencellen binnen dit Ene lichaam. De Aartsengelen zijn de wezensfrequenties in onszelf waardoor we dit kunnen voelen en (door)zien. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat we momenteel in het lichaam van een aartsengel leven. Een bewustzijnslichaam wat alles is en bij elkaar houdt.
Tijdens deze Zoom gaan we een hercreatie doen van ons Messenger DNA en RNA om de frequentiezone van de Aartsengelen te betreden.
Hierin gaan we de oorspronkelijke coderingen aanraken achter Michaël, Gabriël en Uriël. Ook gaan we een belangrijk onderscheid maken tussen de oorspronkelijke alchemie en hoe Archonten en religies gebruik hebben gemaakt van de gehackte betekenissen. Wanneer je aan bent gesloten op dit schaduwgrid worden er verschillende lagen van verstoringen ervaren in de communicatie met Source. Van misleidende boodschappen, tot ruis en twijfel ervaren, tot helemaal geen enkele impuls voelen en ontvangen. Er zijn veel afweersystemen in werking gezet om je in de golflengte te laten leven van de innerlijke, oorspronkelijke informatievoorziening.
Tijdens deze ochtendzoom neem ik je van harte mee naar je eigen aartsengel bibliotheek, daar waar jouw wezen is en de essentie kan ZIEN. Hierin gaan we een formule in beweging brengen waardoor een de bandbreedte van de aartsengel oorsprong recht komt te staan met jouw menselijke hologram. Met het vermogen om het binnen jezelf te kunnen ervaren. Hierin zullen we opnieuw gaan werken met de bewustzijnslijn van het KANAAL. Mont Saint Michel – Saint Michaels Mount, en meer.

Dit is de basissetting van de 11-11 van dit kalenderjaar. In een unieke balans tussen meditaties, transmissies, bekrachtingen en informatie-uitwisseling mogen we deze diepte van oneindige liefde voor onszelf weer in beweging brengen.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op vrijdag 11 november 2022 en begint om 09:40u en eindigt rond 12:20u. Inloggen kan vanaf 09:30u. (Ik begin dit keer iets vroeger, omdat ik mijn zoontje om 13:00u van school dien te halen) De uitwisseling is 11,11 euro per deelnemer. Ook voor mensen die de opname willen is de uitwisseling 11,11 euro. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan.
Love, Nanco Immanuël