15 & 17 november 2022: The Alliance: Mastering the Arcturian Realms, 2 voudig traject

Dag lieve mensen,

De Alliantie is een multi-universeel bewustzijn, een alliantie van vele buitenaardse civilisaties die in het veld samen-zijn en samen-werken om de wetmatigheden van oorsprong te hoeden. It’s all about the balance of the universes. Alles mag zich bewust zijn van zijn/haar geboorterecht. (Aanwezig en toepasbaar) Bewustzijn, communicatie, eenheid, kennis, wijsheid, ervaren met full senses staan hierin centraal.
Op 15 en 17 november 2022 geef ik een 2-voudig Zoom traject over de Alliantie, waarin vooral de Arcturiaanse Essentie Blauwdruk centraal staat!

In ons universum worden de centrale tonen (oorspronkelijk geheugen) en de wetmatigheden van ons universum gehoed door een bewustzijn die wij kennen als de Arcturiaanse civilisaties. De oorspronkelijke creatoren van Arcturus zijn de toegang tot het geheugen en de ervaring van dit universum. What’s the purpose of this universe? En hoe loopt dit universum samen met vele andere universa? De vele bewustzijnswezens binnen de Arcturiaanse civilisaties worden geboren om in vrijheid zichzelf te exploreren, om vanuit eigenheid zorg te dragen voor alles wat dit innerlijke universum is. Dit betekent dat de Arcturianen alles weten van wat er in dit universum afspeelt, hoe de ‘cycli’ werken met het geheel van het multiversum, wie er allemaal aanwezig is in dit universum en wie wie is en waar komt iedereen vandaan? Hoe werken de verbindingen met onszelf en hoe verhouden wezens zich met elkaar? Hoe werkt verbinden? De Arcturianen zijn de wezens die weet hebben over de werkelijke alchemistische betekenis van de Ark. De werking van de Ark des Verbonds en Ark des Behouds mag nog veel meer van binnenuit ervaren worden. De oorspronkelijke Arcturianen hebben tracking devices geschapen, waardoor ze vanuit het veld van volledige geintegreerde waarneming ieder wezen in het NU-moment kunnen waarnemen en met ieder wezen kunnen communiceren.
Tijdens dit traject gaan we verschillende reizen maken om ons eigen innerlijke universum te gaan herbeleven. We gaan verschillende reizen maken in de Arcturiaanse bewustzijnsvelden om te ervaren hoe het in onszelf werkt. Hoe ver reikt het Arcturiaanse bewustzijn? We gaan samenwerken met de wezens van Arcturus, 1, de planetaire divisie, die gecreƫerd is om de communicatielijnen met de Aardse mens te heropenen en ontsluiten. Hierdoor kunnen we weer ervaren hoe het is om vrij te spelen, navigeren en communiceren vanuit het Arcturiaanse veld. Hoe ziet de werkelijkheid er uit binnen deze bewustzijnsstadia? We gaan onszelf opnieuw ervaren, waarnemen, observeren en laten bewegen vanuit een Arcturiaanse perspectief. Hierdoor kunnen we nog veel meer zien en ervaren hoe de werkelijkheden ook beleefd kunnen worden.
We gaan de diepte in tijdens verschillende transmissies, bekrachtigingen, afstemmingen en kennisuitwisseling. Ik kijk er naar uit om lekker de volgende dieptes in te gaan van het ET Alliantie-bewustzijn. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zooms zijn op dinsdagavond 15 november en donderdagochtend 17 november 2022. We beginnen op dinsdagavond om 19:00u en eindigen rond 22:15 uur. Op donderdagochtend beginnen we om 10:00u en eindigen rond 13:15 uur. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer (voor het gehele traject). Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opnames. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is ook 30 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Wie weet, tot dan!
With love, Nanco Immanuƫl