12 maart 2023: The Diamond Christ (in Wiekevorst, België)

Hallo lieve mensen,

Op zondag 12 maart 2023 komen wij, Nanco & Niki Immanuël weer naar België, op een voor ons nieuwe locatie in Wiekevorst in Provincie Antwerpen. Wat ontzettend fijn om hier te zijn!
Wij willen Amina van harte bedanken voor het leggen van deze verbinding en voor het bieden van een basis voor deze dag.

Deze dag heeft de titel: The Diamond Christ
België is de frequentiezone op Aarde waar alle dimensies, perspectieven, aanvliegroutes en belangen rondom geboorte samenkomen. Wat is geboorte nu werkelijk? Wie zijn wie in de ‘hoogste versie’ van geboorte, de toon van ons ontstaan als wezens, als Bronnen die de ervaring van de Ene zijn? In deze volledige aanwezigheid van het oorspronkelijke geboorteveld weten wezens wie ze zijn, waar ze vandaan komen. Het vertrekpunt begint daarin in je oorspronkelijke identiteit. Bron en het zielenwezen zijn hierin één. Bron en ervaring zijn hierin één. Dit wordt ook wel het oorspronkelijke christusbewustzijn genoemd. De levende Christus in onszelf. De christus is jouw unieke, innerlijke toegang tot het licht/tot het wezen wie je werkelijk bent achter al de werkelijkheden van deze matrix. Het Christusbewustzijn is het ‘start-bewustzijn’ dat nodig is om oneindig te kunnen ademen, verdiepen, verfijnen, en om vanuit de vrije vlucht in en door werelden en bestaansniveaus te reizen.
Het deelgebied Antwerpen is een specifiek gecodeerd gebied waar ons aardse geboortekanaal samenvalt met de reikwijdte van het oorspronkelijke christusbewustzijn. Het is het vermogen om daar alle schillen die de afleidingen verzorgen binnen de matrix om het werkelijke christusbewustzijn weer te ervaren in jezelf. De stad Antwerpen is het geheugen van deze afkomst. De toon van dit geboorterecht door de dieptes van dualiteit te geleiden. Het letterlijk terug te werpen in onszelf. Het stabiel houden van de Belgische identiteit en alles wat er achter de Belgische blauwdruk gecommuniceerd wenst te worden. Het is het vermogen om de werkelijke Christus te geleiden door het geboortekanaal. Het werkelijk te voelen door alles wat we hier zijn geworden. De Christus in jou is nodig om het werkelijke geboortekanaal open te houden. In deze mate van veiligheid, openheid en zichtbaarheid kan de oorspronkelijke Christus ervaren worden, die in jou leeft. De werkelijke Christus-kennis-wijsheid ademt dan door de oog van de naald, door de diepte van het menselijke onbewuste. Hierdoor ontstaat een realiteit waarin het hart open is en door alles heen open kan blijven, omdat alles vanuit de werkelijke geboorte doorzien kan worden. Het volledig heropenen van het oorspronkelijk hart en het vermogen om het open te kunnen houden wordt ook wel de Diamanten-frequentie genoemd. Het diamanten-bewustzijn spreekt ten aller tijden de hartcellen aan binnen onze celstruren. In het veld van je open hart ben je, weet en voel je wie je bent, en doorvoel en doorzie je. Jij bent je essentie en kent het onderscheid tussen wat-is en wat zich voordoet als werkelijkheid.
Antwerpen wordt ook wel de diamanten-hoofdstad genoemd. Dit heeft met oorsprong te maken, wat er werkelijk gecommuniceerd wenst te worden, en natuurlijk ook binnen de schaduwstructuren van deze matrix. De diamantroof. Ofwel het opbouwen van een financieel en energetisch machtscentrum waarin het voor de meeste mensen lastig is om hun diamanten bewustzijn hier in de wereld te kunnen zetten. Het vermogen om het hart open te kunnen houden is van essentieel belang, en dat is precies waar deze dag over zal gaan. De provincie Antwerpen, met al haar drukpunten, krachtlijnen en geheugen is een formule waarin deze kennis en fijngevoeligheid is opgeslagen. Alle plaatsen symboliseren cellen in ons eigen lichaam die een andere diepte vertegenwoordigen van dit diamanten-christusbewustzijn. Tijdens deze dag gaan we het Belgische diamanten bewustzijn diep ervaren. Het punt waar het Christusbewustzijn en het diamantenveld in onszelf in elkaar klikken. De oorspronkelijke christus-essentie initieert het diamanten-bewustzijn. We zullen in ons bewustzijn helemaal terugreizen naar het ontstaan het diamanten-veld om heel bewust te voelen wat het in onszelf is. Hierin zullen we ruimte maken in het aard-menselijke geboortekanaal om onszelf in deze diepte te kunnen voelen en ontvangen. Hiervoor is naast het bewustzijnswerk ook het benodigde schaduwwerk nodig. Een liefdevolle, zachte aanraking aan jezelf om beperkende overtuigingen, emoties, blokkades en zelfsabotages te doorzien, en jezelf in waardigheid opnieuw te ontmoeten. We gaan de dieptes in van het geboortekanaal, om de toon van het oorspronkelijke christusbewustzijn voelbaar te maken.
Tijdens deze dag begeleiden Nanco en Niki je door verschillende stadia van het geboortekanaal en de bovenstaande formule om deze diepte van het Christusbewustzijn in jezelf te ervaren. Via meditaties/transmissies, bewustzijns-en-schaduwwerk, heling-en-reflectiewerk, een oefening, bewuste ademhaling en een onvoorwaardelijke bedding zullen we bovenstaande alchemie heel bewust op AAN zetten. Bewust levend verklaren, zodat het een rechtmatige plek heeft in jouw lichaam, in jouw wezen.
Het belooft een prachtige dag te worden voor ons wezen. Daarnaast is het een boost in nieuwe dieptes van de innerlijke Belgische blauwdruk en haar informatievoorziening.
Je bent van harte welkom om deel te nemen. Wie weet tot dan!

Deze zelfrealisatiedag wordt gehouden in Wiekevorst, België op zondag 12 maart 2023. De dag begint om 11:00u en eindigt om 17:00u. De inloop is vanaf 10:40 uur. De uitwisseling is 90 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Twee weken van tevoren zal er een praktische mail verstuurd worden met o.a. het adres. 


Nanco & Niki Immanuël uit Nederland zijn hier op Aarde om het bewustzijn van het Galactisch Hart te zijn, door te laten stromen, te delen, te bekrachtigen en vele andere pioniers te ondersteunen zodat ieder zijn/haar rechtmatige plek weer kan innemen. We mogen weer ervaren dat wij allen heelheidswezens zijn en dat we allemaal de formule in ons dragen om de ‘innerlijke weg’ te (h)erkennen en te leven.
Samen geven ze vorm aan een werkelijkheid waarin de galactische realiteit: Het heelheidsbewustzijn er volledig kan zijn. Door middel van activatiedagen, empowerment-trainingen en bijeenkomsten maken ze deze oneindige Bron-realiteit steeds tastbaarder en praktischer. Nanco & Niki hebben een kwaliteit om precies de andere kant van de lens voelbaar, zichtbaar en tastbaar te maken. Hierin zijn ze goed op elkaar ingespeeld, aanvullend en bekrachtigend.
Nanco’s website is www.galactic-heart-centre.nl .
Ook heeft hij een succesvol YouTube Kanaal: https://www.youtube.com/@galacticheartchannel3076

Niki heeft een eigen praktijk genaamd Heel Je Zijn. De website is: heel-je-zijn.jouwweb.nl

Voor deze dag geldt een annuleringsvoorwaarde: Wanneer je minder dan 48 uur voor tijd afmeldt dient 100% van de uitwisseling betaald te worden. Bij aanmelding ga je hier mee akkoord.