13 april 2023: The Freemason Manuscript

Dag lieve, mooie mensen,

Op donderdagochtend 13 april 2023 geef ik een nieuwe Zoom die zal gaan over de verschillende dimensies van de Vrijmetselarij, the Freemasons.
Er is natuurlijk ontzettend veel bekend geworden over deze gedeeltelijke geheime organisatie en hun impact op de opbouw van de hedendaagse civilisatie, maar waar in het AL is de Geest ontstaan van en achter dit initiatief? Het is tijd om vanuit het eigen hologram waar te nemen waar de subtiele en dominante aanhakingen aanwezig zijn in de ziel en het fysieke lichaam. Hoe kun je aanwezig zijn in deze archieven?

De Freemason frequentie leeft op het diepste verlangen van wezens om vrij te zijn, om een container te zijn waarin voelen en kennis in balans zijn. Het vrijmetselarij script leeft op de bandbreedte van vrijheid. De archieven van vrijheid. Het gaat om zelfrealisatie en geestverruiming. Wanneer in het hologram de feeling en kennis wordt aangepast van wat vrijheid werkelijk is, dan is dat direct een kernpilaar voor het controlesysteem van de matrix. De Freemason-hack, of simulatie is precies gebouwd op de golflengte waar wezens hun geboorterecht beleven om werkelijke vrijheid te zijn. It is all about freedom. Een vrijheid waar alles mogelijk is en nergens iets op zit. De vrije creatie, en de creatie van vrijheid. Free-Ma-Son is een referentie naar de vrije Moeder-Zoon verbinding, ofwel alchemistisch gezien: Jouw Geesteszaadje waar je vandaan komt hier helemaal kunnen leven. Leven wie je bent en waar je werkelijk voor gekomen bent, in vrijheid! De eerste grootmeesterloge van de Vrijmetselarij werd geïnitieerd in 1717 in London, UK. De eerste Vrijmetselarij Loge in Nederland werd in 1734 geinitieerd in Den Haag (070). In België werd de eerste vrijmetselaarsloge in 1721 opgericht in Wallonië, in Bergen, deelgebied Henegouwen. Deze getallen, data en codes trillen precies op een veel grotere resonantie binnen het galactische wezen. Deze coördinaten refereren naar een invoeging in onze navigatiesystemen als mensen, om binnen deze reikwijdte het brein te controleren en aan te sturen.

Tijdens deze Zoom gaan we verschillende invalshoeken betreden om de Freemason-frequentie waar te nemen. Het precise punt waar de motivaties zijn ontstaan in het bewuste/onderbewuste van wezens. Daar waar oorsprong, goede bedoelingen en de schaduwen samen komen.
We gaan hierin onze eigen bibliotheken in om de tijdreizen waar te nemen die zijn gemaakt binnen de Empires van de Vrijmetselarij.
Tijdens deze Zoom zullen we diep naar binnen gaan om te voelen en de waarnemer nog meer bewust op AAN te zetten. We gaan in het hologram van de wortels van de Vrijmetselarij kijken en het in onze eigen wezens scannen. Hoe werken de energiepatronen door in jou? Dit is het belangrijkste: Om het in ons eigen hologram te kunnen traceren in plaats van te luisteren naar de verhalen. Het is belangrijk om de kern te traceren, de Geest waar de Freemasons zijn ontstaan. Hoe werken bv de 33e en 34e graad? Hoe ligt de verbinding met Engeland, Schotland, België en Nederland? Hoe liggen de lijnen met religie? Wat is de connectie en het spanningspunt tussen de geloofssystemen en de vrijmetselarij? Wat dient er gezien te worden? Om de Freemasons te kunnen traceren dienen we letterlijk naar een andere dimensie van onszelf te shiften, en dat is ook wat we tijdens deze Zoom gaan doen.
Vanuit diepe afstemming, transmissies/meditaties, kennisuitwisseling en empowerment gaan we onszelf ervaren in een afstemming waarin we werkelijke vrijheid zijn voorbij het dode Freemason punt, ofwel het bewuste/onbewuste in relatie tot de Vrijmetselarij schil. We gaan afreizen naar de 13e laag van ons bewustzijn, daar waar Bron-en-ziel elkaar raken, elkaar zijn om onze Vrijheids-bibliotheek weer heel bewust te voelen en in beheer te nemen.
We gaan deze 13-4 code heel bewust in beweging brengen.
Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn en vanuit vrijheid mee te reizen in jezelf, door vele dieptes van de ziel.

Deze Zoom is op donderdagochtend 13 april 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:15u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.

Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël