14 januari 2024: Bekrachtigingstransmissie ‘Davos-Swiss Blueprint’

Dag lieve mensen,

Net heb ik besloten om morgenavond een extra, korte en gratis Zoom te geven ter bekrachtiging van ons heelheidswezen. Ik zal hierin een booster-meditatie geven ter ondersteuning van het veld. Het verder tot leven wekken van de life-force in het drukpunt DAVOS, Zwitserland. Aanstaande maandag begint de Davos meeting van het World Economic Forum waarin de policy, de globalistische agenda’s voor de komende tijd worden besproken en op actief worden gezet. Tijdens deze Zoom gaan we de waarnemer, de Zwitserse blauwdruk van het blanco canvas meer in onszelf ervaren. We gaan de precise formule, het drukpunt Davos ervaren. We gaan in het veld voelen, zien en waarnemen wat de alchemistische, innerlijke sleutel is.
We gaan een veld van waarneming neerzetten en de wezenskracht inbrengen in de resonantievelden van Davos. De meditatie/transmissie is ook een steuntje in de rug voor iedereen die het nu echt even nodig heeft. Jouw wezen voelen en tevens de kracht van het veld van samenzijn. Consciousness is the key!!!
Deze Zoom is morgenavond, 14 januari 2024. En duurt van 20.00u t/m 21:10u.
Iedereen kan gewoon inloggen met deze weblink:

https://zoom.us/j/8565597165?pwd=Z0FmTE9GMEJXamlLcVNNVlRMS0pQdz09

Mocht je het wel fijn vinden om even aan te geven dat je komt, kun je dat even laten weten via het Telegram forum of via galacticheartcentre@yahoo.com
Na afloop zal ik de opname, die een week lang te downloaden is plaatsen op het Telegram Forum, het Telegram Kanaal, op de website en de Facebook community.
Deelname is gratis. Mocht je een vrijwillige bijdrage over willen maken ter ondersteuning van mijn levenswerk kan dit op rek nr: NL84 KNAB 0514485035 tav N. Nieling, onder de titel: 14-1
Hartelijk dank en wie weet, tot morgenavond, live.

Much love, Nanco Immanuël

Dag lieve allemaal,

Ontzettend veel dank voor jullie aanwezigheid tijdens de bekrachtigingsmeditatie over Davos. Ook veel dank voor de mensen die ‘aansluiten’ in het krachtenveld, op een ‘later’ tijdstip.
Tijdens deze Zoom pakken we bewust het informatiepakketje uit van Davos, als energiepunt in onszelf. Wat betekent het en wat is de blauwdruk van Zwitserland? Hoe kunnen we deze bewustzijnsvelden dusdanig in beweging brengen als levenskracht en daardoor simultaan de wijziging zijn in de scripten van de World Economic Forum?

Deze bekrachtiging is een steuntje in de rug voor iedereen die dat wenst.
De opnames, de audio-en-video versie zijn een week lang gratis te downloaden via deze weblink: https://we.tl/t-7Cjjzh5Qyo

Mocht je het willen downloaden doe dit aub ook binnen de week. Daarna verstuur ik ‘m niet meer. Voel je aub vrij om het door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Veel succes en plezier ermee.

Much love, Nanco Immanuël
www.galactic-heart-centre.nl