15 februari 2023: De Nederlandse Blauwdruk: De Apeldoorn-Bibliotheek

Dag lieve mensen,

Op woensdag 15 februari 2023 geef ik een verdiepende, korte Zoom over de Nederlandse blauwdruk met een nieuw bewustzijnsveld/drukpunt die nu zichtbaar wenst te worden. De bibliotheek, haar krachtenveld en betekenis in onszelf mag bewust wederkeren.

“Even Apeldoorn Bellen”, het welbekende reclamespotje heeft een diepe betekenis. Deze Zoom zal gaan over de stad en het drukpunt/meridiaanpunt Apeldoorn. Apeldoorn is een sleutelstad. In haar vlag is de rode arend met blauwe bek zichtbaar met in het midden een sleutel. Apeldoorn, gelegen in provincie Gelderland is een innerlijk stabilisatiepunt van ons oudste bewustzijn. Gelderland is voor de Nederlandse blauwdruk, haar initiatiekracht, het afstemmingspunt, waardoor we af zijn gestemd op onze ‘Elder Consciousness’. Bron, de toon, waardoor we af zijn gestemd op de ‘radio-golflengte’ van ons werkelijke ZIJN. Afgestemd op ons ontstaanspunt, leefbaar, in ons gevoel zodat pure creatie IS en manifest wordt.
Apeldoorn, de 055, is ons vermogen om gevoel en emoties te onderscheiden, en om te ervaren wat we werkelijk voelen in en achter de emoties. Apeldoorn is de stemvork waardoor de de werkelijke informatie zijn en ontvangen van ons heelheidswezen, en zo diep integreren dat we gevoel en informatie samen kunnen laten vallen. Heel leuk om van alles te weten, maar wanneer je het niet voelt, dan blijft het matrix-schaduwrijk interacteren in het onbewuste.
Het werkelijk voelen achter en door de emotielagen heen zorgt ervoor dat we vrij zijn en los-zijn van de verhalen. Zolang de schil van emoties regeert, circuleert er veel informatie langs ons heen. Emoties kunnen zichzelf niet ‘verlossen’, het Bron-voelen wel (de 0-5-5)
Tijdens deze Zoom zal ik uitleggen waarom Apeldoorn zo belangrijk is. Waarom bouwde Willem III het Koninklijk Paleis Het Loo? Wat was/is de functie van dit paleis binnen de wezenspsychologie? Waarom is de Centrale Administratie van de Belastingdienst in Apeldoorn? Waarom heet de centrale Grote Kerk in Apeldoorn de Koninginnekerk? Wat wordt er nu werkelijk bedoeld met de simulatie van Centraal Beheer en ‘Even Apeldoorn Bellen’. Waarom is Apeldoorn voorloper voor de experimentzone met betrekking tot het 5G rasterwerk en de digitalisering van de stad (Digital City). Waarom is er een Oostenrijks bedrijf die de 5G installaties verzorgt? How is it all connected via frequentie communicatie via the unconscious?
Het Archontisch bewustzijn weet heel goed welk meridiaanpunt Apeldoorn is in het wezenslichtlichaam en heeft door de tijdslijnen heen heel bewust een aandacht-wijziging geschapen zodat het werkelijke communicatiesysteem buiten het lichaam om heen blijft bewegen. Apeldoorn is hierdoor een grootschalig innerlijk vermogen om te ontvangen en om daadwerkelijk te voelen.
Tijdens deze Zoom gaan we heel bewust reizen in onszelf en achter de beelden en de programma’s om naar de oorsprong-betekenis en de daadwerkelijke innerlijke ervaring te gaan. We gaan microscopisch inzoomen in het diepe oervoelen, de toon die stabiel dient te zijn en niet gekleurd kan worden door de snelheid van de emotionele perceptie. We gaan door de doorn van Apeldoorn, om deze sleutel van de rode arend weer terug te zetten in wat het is.
Via een uitgebreide transmissie/meditatie en kennisuitwisseling zullen we deze innerlijke bibliotheek bewust op AAN zetten.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op woensdagochtend 15 februari 2023. De zoom is van 10:00u t/m 12:10u. De uitwisseling is 9 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 9 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël