16 januari 2022: Workshop: Womb of the Galactic Unity Body (in Amsterdam)

Hoi lieve mensen,
Op zondag 16 januari 2022 geven Nanco en Niki Immanuel een live workshopdag in Amsterdam. We willen Ellen van harte bedanken voor het open stellen van haar woning om deze dag mede mogelijk te maken.Tijdens deze diepgaande empowerment-en-activatiedag gaan we heel bewust de alchemie in van ons oorspronkelijke Avatar-lichaam, om dit bewustzijn door de programma’s heen te laten vallen van de lichamen waarbinnen wij onszelf ervaren. Hierdoor krijgen we veel meer feeling en inzicht over hoe o.a. de Anunaki de receptoren van deze lichamen in elkaar heeft gezet. We mogen hier nog veel verder op ingaan, lieve mensen. Hierdoor kunnen we vanuit de moedercel ons lichaam heel bewust herscheppen. In deze herschepping leven we in een lichaam dat volledig toegang heeft tot de Bron van wijsheid, waarin het lichtquotient heel bewust, oneindig upgrade en waarbinnen onze werkelijke blauwdruk aanwezig is. De werkelijke universele doorstroming is daarin aanwezig. De oorspronkelijke codes en werkzaamheid van de baarmoeder is daarin aanwezig, zichtbaar en voelbaar. Deze baarmoeder, dit geboortekanaal is de wegkenner van de oorspronkelijke blauwdruk en hoe je dit onbevlekte lichtveld kunt geleiden door de verschillende manipulatie broedprogramma’s. 
Deze dag staat in het teken van verschillende diepgaande reizen waarbinnen we teruggaan naar het ontstaan van een Avatar-lichaam. Een volledig hyperbewust lichaam als ‘container’ van oorspronkelijke werkzaamheid en waarin je de Bron bent van de kwaliteiten en ‘gaves’ die binnen het lichaam aanwezig zijn. 
Tijdens deze dag gaan we veel meer inzicht vergaren in wie wij zijn, hoe je toegang hebt tot de codes van je werkelijke lichaam, om heel precies te herinneren hoe oerhologrammen door je orgaanstelsel heen kunnen werken. Hoe kun je de database binnengaan van de Bron van het zelfhelende vermogen en hoe is dit in de simulatie vervangen door een Anunaki systeem? We gaan veel meer feeling hebben met wat het fysieke lichaam nu werkelijk is binnen verschillende dimensies van onze bestaanswereld. 
We gaan veelal werken met oer-Egyptische en Elder Blue Avian energie, die ondersteunen om de kennis van het zelfgenezende oer-vermogen te herstellen. We mogen de galactische baarmoeder veel meer gaan ervaren. Voelen welke impact deze kracht heeft! Hoe kunnen we in de galactische womb de oorspronkelijke lichtcircuits van het lichaam in onszelf op aan zetten?Deze dag is een dag van precisie, waarin we heel kundig te werk gaan in een bekrachtigende co-creatieve dag.Je bent van harte welkom om deel te nemen. Momenteel zijn er nog 3 plekken beschikbaar. De workshop wordt gehouden in Amsterdam-Nieuwendam. Het adres wordt dik een week van tevoren kenbaar gemaakt aan de deelnemers. De dag begint om 10:30u en duurt tot 16:30 uur. De uitwisseling is 70 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com 

Wie weet tot dan.

Love, Nanco & Niki

Praktisch: Voor deze dag zijn er annuleringsvoorwaarden. Wanneer je je minder dan 60 uur (2.5 dag) voor aanvang van de workshop afmeldt wordt 100% van de workshopkosten in rekening gebracht.