Uncategorized

18 mei 2021: Informatie-avond mRNA Vaccinatie

Hallo lieve mensen, dit is een tweede deel over de impact van de (mRNA) vaccinaties. Deze is voor iedereen te volgen. Het eerste deel ging over de link tussen Auschwitz en het wereldwijde vaccinatieprogramma. Tijdens deze hele avond gaan we ons richten op de achterliggende agenda en wat er nu energetisch/biologisch eigenlijk gebeurd. Wat wordt er uitgespeeld? Tegelijkertijd zullen we op praktische situaties ingaan. Wat kun je doen in talloze situaties? Hoe kun je je immuunsysteem dusdanig herorganiseren zodat jij jouw kracht en vrijheid kunt behouden? Hoe te dealen met familie en duale scenario’s waarin de mensen om je heen zich wel laten vaccineren en jij niet? Hoe te dealen met de mogelijke druk vanuit de families en de maatschappij?
Welke impact hebben de vaccinaties op het individu en het collectief? Er komen steeds meer verhalen naar buiten over de besmettelijkheid van de gevaccineerde mensen. (Het uitademen van ‘spiked proteins’). In hoeverre zijn deze vaccinaties biologische wapens? En welke impact heeft het op de mRNA en DNA structuren?
Vanuit een multidimensionaal perspectief: Welke energieconstructies worden er opgebouwd via deze vaccinaties. Hoe werkt het? Hoe kan het zijn dat steeds meer mensen (soms zeer extreme) klachten krijgen wanneer ze in de buurt zijn geweest van gevaccineerden? En waarom vooral vrouwen? Hoe zijn deze algoritmes in elkaar gezet?
Tijdens één van zijn briefings geeft ook Hugo de Jonge toe dat de besmettelijkheid van gevaccineerden niet uit te sluiten is.
Hoe meer bewustzijn er is, hoe meer mogelijkheden er zijn om jezelf ‘liefdevol te wapenen’ en ‘te verhouden’.
We gaan enorm de diepte in. Hoe werken de vaccinatie-constructies om meerdere levels van het bewustzijn? En hoe worden er scenario’s in werking gezet om een groot deel van de wereldpopulatie te elimineren? Hoe kunnen deze vaccinaties het immuunsysteem dusdanig uitschakelen waardoor inbraak tot in het epicentrum van het fysieke/zielenlichaam mogelijk is? Wat zijn nu de werkelijke programma’s?
Tijdens deze avond gaan we naar het midden van de weegschaal en nodig ik ieder uit om in het veld van ‘realisme’ aanwezig te zijn. Voorbij angst in het veld van waarneming en aanwezigheid. We gaan tevens verschillende oefeningen doen om het immuunsysteem te versterken.
Deze avond is een balans tussen kennis en bekrachtiging. Iedereen is van harte welkom om aanwezig te ZIJN!
De avond is op dinsdag 18 mei 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:15u. Inloggen kan vanaf 18:45 uur.
De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Wanneer je niet live deel kunt nemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen voor 11 euro. Iedere live-deelnemer krijgt ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm de praktische mail versturen. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden. Wie weet tot dan! Love, Nanco