18 mei 2023: Deva Consciousness: Living Within The Source-Elements

Aloha geliefde mensen,

Op donderdagavond 18 mei 2023 (Hemelvaartsdag) geef ik een nieuwe Zoom over een oneindige reikwijdte van ons eigen bewustzijn: We gaan het hebben over de oorsprong van het Deva-bewustzijn. Deva-bewustzijn is heel specifiek in haar allesomvattendheid. De bewuste ervaring van jouw eigen Deva-rijk brengt jouw naar een wereld, waarbinnen je bewustzijn leeft in een kernkristal, binnen de elementen. Jij bent de Geest der Elementen. De Deva’s zijn de bibliotheekhoeders van het leven binnen de elementen. Het is direct gelinkt aan het oorspronkelijke Lorah-elven veld. De Deva’s zijn de scheppende vermogens van de belichaamde elementen. Water, vuur, Aarde, sterrenstof, lucht, ether zijn basis-elementen binnen een oneindigheid van elementen. De Deva’s zijn een oorsprong de geleiders, de gatekeepers van de bewuste evolutie van elementen. Het zijn de hoeders van een frequentie-bandbreedte waarin ieder levend organisme de volle aanwezigheid, de volle Spirit van vuur, water, aarde etc in zichzelf kan ervaren. Hierin verbind je je niet met de elementen, jij bent de elementen. De elementen hebben een gevoel, een aanwezigheid, een richtkracht, een toon, een hart, een ritme, een beweging. Deva’s is leven binnen de elementen. Dit is een kwaliteit die aanwezig is achter de schillen van de matrix. Binnen de matrix zijn er plaatjes van de elementen, zijn er voorstellingsvermogens hoe het zou kunnen zijn om element te zijn, maar het werkelijke GEVOEL van werkelijk in de Spirit der elementen zijn is een ervaring die onbevlekt is. Hierdoor is het belangrijk om in jouw wezen, in jouw bibliotheek bewust af te reizen naar de ‘inlogcode’ van de Deva’s. De gatekeepers die samen met jou het geheugen hoeden hoe het werkelijk is om de bewuste essentie van elementen te zijn, waarbinnen deze levenskrachten daadwerkelijk volledig beleefd wordt, zonder enige vorm van afscheiding. Het trilt sneller dan de beelden en beeldvormingen.
Het deva-rijk omvat de gehele natuur in onszelf, maar ook de vulkanen, de rivieren, de planten, het water, de bloemen, de bomen. Er bestaan bijvoorbeeld vulkaan-vuur-deva’s die de Spirit zijn van een vulkaan, of een water-deva, of een Aarde-deva die alles weten over de Aarde, en hoe de Aarde is en VOELT. Een grasveld kan bijvoorbeeld ook heel eigen voelen, of het riet bij een beekje, een plas of een rivier. Zo zijn er grasdeva’s die de Spirit zijn van hoe gras voelt, etherisch maar ook fysiek. En zo hebben we waterdeva’s, boomdeva’s, en natuurlijk wie wij hier zijn, menselijke deva’s die het geboorterecht hebben om alle elementen te zijn, en daardoor in toenemende mate te voelen. Volledig bewust te voelen, oneindig aanwezig en expanderend. Je werkelijke eenheid met de innerlijke natuur, en de werelden voorbij de beelden. De Spirit van werelden, planeten, sterren.

Tijdens deze Zoom gaan we afreizen naar onze eigen essentie, naar het atomaire geheugen waar deva bewustzijn is ontstaan binnen het AL. We gaan bewust kennis maken met de deva’s die samen met ons de bandbreedte hoeden waarin we de daadwerkelijke ervaring kunnen ervaren van elementen. Het is een reis van voelen, aanwezigheid, aandacht en vooral jouw eigen vermogens en reikwijdtes herwaarderen. Jezelf zien in de oneindige dieptes van je geboorterecht. We gaan de Deva Elohim, de Prime Deva creator-krachten her-ontmoeten.
Vanuit meditatie/transmissies, bekrachtiging, erkenning en kennisuitwisseling zullen we de innerlijke Deva herinitiĆ«ren. Deze bandbreedte van jezelf mag zichzelf/haarzelf volledig kenbaar en voelbaar maken door het fysieke lichaam. Ook gaan we een multi-universeel verband leggen met onszelf, de Lorah Elven en de Prime Deva’s. De oer-elders.
Het wordt een prachtige, liefdevolle, ritmische reis om dit vermogen van jezelf te ervaren, gewoonweg in eenvoud, hier op Aarde.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagavond 18 mei 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuƫl