18 oktober 2023: The Toolbox: Source Love Within The Pain-Matrix

Dag lieve allemaal,

Wat ontzettend fijn om aan te mogen kondigen dat ik op woensdagavond 18 oktober 2023 weer een nieuwe Toolbox workshop via Zoom zal geven. De Toolbox-Zooms zijn er extra op gericht op praktische handvaten te geven om je multi/interdimensionale bewustzijn meer te verankeren in je lijf en door je lijf heen. Hoe kun je jouw werkelijke essentie werkelijk containen, recht door alle overtuigingen en (bijna ontraceerbare) programma’s?

Tijdens deze nieuwe Toolbox Zoom gaan we bewust werken met de Kronieken van het Quantum-Levensveld, ofwel de reis waar ons bewustzijn er altijd bij is, in alle stadia van Bronexpressie, Bronbeweging. Wij zijn de toegang tot de Kronieken van het Leven Zelf. We gaan dit keer afreizen in ons oorspronkelijke Pan-bewustzijn. Daar waar wij de oorspronkelijke, werkelijke natuurlijke staat zijn en ‘belichamen’. Wij zijn de containers van de oorspronkelijke beweging, feeling en alles wie wij zijn. Wij zijn het hart van alles-dat-natuur is. Vanuit de oorspronkelijke Pan-Bibliotheek gaan we het dossier ‘PIJN’in, de ‘Pijn-Matrix’. We gaan vanuit onze heelheidsbeleving de bandbreedtes verkennen van alles wat met de ervaring van Pijn te maken heeft. Wat is pijn nu eigenlijk? En waar komt het vandaan? Waarom kan pijn soms groter en krachtiger zijn dan ons ‘zelfbeeld’? En hoe werkt pijn als een voorgeprogrammeerde, automatische realiteit die levensecht lijkt, en ook levensecht is totdat je het doorvoelt en doorziet? We gaan pijn even apart nemen als ‘identiteit’.

Pijn kan op zoveel verschillende levels afspelen, fysiek, emotioneel, fysiek-emotioneel, mentaal, zielenpijn, geestespijn, maar waar zit de angel nu werkelijk? En hoe kun je vanuit je Pan-bewustzijn als heelheidswezen door de trillingslagen heenvallen waar pijn wordt geprojecteerd, en soms sneller lijkt te trillen dan je al aanwezige bewustzijn? De centrale opslagplaats om de Pan-trillingen toe te laten, Pandora’s Box te openen, is de Pancreas (de alvleesklier). De creatiecodes van Pan!
Vanuit de simulatie worden er ingewerkt op de functies van de Pancreas door de invoeging van bv de Sint-Pancratius-kerken. Belangrijke vitaliteitspunten van de Pancreas, en de Pancratiuskerken zijn o.a. Haaksbergen, ‘s Heerenberg, Heerlen en Sassenheim in Nederland.

Tijdens deze interdimensionale Zoom gaan we werken vanuit ons heelheidswezen om het pijn-programma te scannen, het epicentrum, de wortel, te traceren, en om deze rabbit hole in te gaan. Laten we weer gebruik maken van de blauwdruk van het konijn, de rabbit, om meer aanwezig te zijn, sneller te trillen dan het reactieve onbewuste.
We gaan verschillende praktische tools en formules in werking zetten om jouw oorsprong/natuur-zelf in te brengen in de psychologie van pijn. We gaan diep afreizen vanuit onze kern in deze verdichte matrix-lagen om een paar centrale angels aan te raken, en het lichtlichaam AAN te zetten in deze pijnlichaam systemen. Jij bent Bronliefde en het vermogen om Bronliefde in te brengen in deze centrale matrix-laag.
Het wordt een prachtige, diepgaande reis in onze helende vermogens.
Je bent van harte welkom om mee te reizen. Dank je wel!

Deze Zoom is op woensdagavond 18 oktober 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël