19 juli 2024: Source Love: A Deeper Insight Into the German-Dutch Reformed Church

Hallo lieve mensen,

Op vrijdagavond 19 juli 2024 geef ik een up-to-date, vernieuwende, bekrachtigende Zoom over de innerlijke Nederlandse blauwdruk, waarin we bewust door de interdimensionaliteit van het wezen reizen. Wie zijn wij werkelijk en waar hebben de wijzingen plaatsgevonden in onze Geest, in de naam der religie?
We gaan het hebben over een hoofdslagader in het geloofsysteem van de Nederlandse blauwdruk: We gaan het hebben over wat er werkelijk gebeurde bij de installatie van de Nederduitse gereformeerde kerk, wat later in 1816 de Nederlands Hervormde Kerk werd genoemd.

We gaan het hebben over de Nachtwacht en de ware kracht van de Beeldenstorm, wiens alchemie verder gaat dan de vorming van de Protestantse Kerk. De Beeldenstorm is een alchemie, een wezensvuur, een precisie-operatie waarin wezens zichzelf losschudden van de Beelden, het leven in gehackte en gevangen identiteiten.
De Duits-Nederlandse gereformeerde kerk werd in 1571 geinitieerd in Emden (Oost-Friesland, Nedersaksen) en werd in 1579 (via Utrecht 030) ingevoegd als de publieke kerk van de Zeven Verenigde Nederlanden.
Dit alles heeft te maken met de uitschakeling van de creatievermogens in het Nederlandse DNA. De wijziging van het evenbeeld, of de toegang tot de volle stretch van onze ware identiteit. De mogelijkheden voor wezens om hier op Aarde hun werkelijke, volledige leven te kunnen leven.

We gaan tijdens deze Zoom afreizen naar onze eigen bibliotheek om de doorgang te zijn door een belangrijke invoeging in de wezens-ether om te zien wat er werkelijk is hervormd. Hoe werden via de katholieke, protestantse en hervormde dynamiek de atoomkracht uitgeschakeld en op een andere toon gezet? Hoe werkt dit draconische afweersysteem waardoor wezens in een reactief onbewuste terecht zijn gekomen?

Tijdens deze Zoom gaan we vanuit een waarnemers-positie herordenen. Dat dient vanuit een hartsbewustzijn te gebeuren, vanuit een positie waarin we binnenin-buitenaf de ‘hervorming’ dienen te zijn.
– Hoe is het allemaal connected? Willem van Oranje, de Orde van het Gulden Vlies, Rembrandt, de Nachtwacht, Aethian ether tijdslijn-manipulatie, de Beeldenstorm, de Duitsland-Nederland verbinding, Oost-Friesland, de relatie tussen de katholieke kerk, de protestantse kerk en de Nederduitse gereformeerde/hervormde kerk? Als we even loskomen van de verhalen, wat is er dan werkelijk gebeurd en geupload in de systemen van bewuste interdimensionale wezens? Hoe kan de ruimte tussen de atomen, de werkelijke atoomkracht in wezens worden gestimuleerd en aangeraakt?
Hoe kan dit tijdslijn-manipulatie pakketje naar het NU worden gebracht zodat de werkelijke wezenskracht kan ontladen en doorstromen?
Wat is het werkelijke verhaal, de alchemie van wezens achter deze informatievoorziening? What happened?
We gaan een belangrijke innerlijke ‘slag slaan’. Ons bewustzijnsportaal openen die vrij kan bewegen door de hervorming, en de atoomkracht in beweging kan brengen, recht door de vastgezette vorm heen. We gaan even volledig inzoomen, uitzoomen om een centrale bouwsteen in de planetaire matrix te voelen, doorzien en ontmantelen. Moge het wezenslicht, de blauwdruk van innerlijk Nederland verder doorstromen, zodat het wezen NU is en NU hier kan zijn, in heelheid.
Door middel van transmissies, bekrachtiging, informatieuitwisselingen en een uniek groepsdynamiek zullen we de Beeldenstorm-life-force heel bewust in beweging brengen door het bovenstaande. Time to connect more dots. Moge Bronliefde bewust aanwezig zijn en gevoeld worden.
Je bent van harte welkom om mee te reizen.

De Zoom is op vrijdagavond 19 juli 2024. De zoom is van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël