19 november 2023: Russia’s Nature: The Inner Devic Gold Realm

Aloha lieve mensen,

Vanmiddag werd ik wakker en voelde ik heel sterk de materie klaar staan voor een volgende, kortere empowerment workshop via Zoom. Deze is een verdiepingsslag in de innerlijke reikwijdte van de oorspronkelijke Russische blauwdruk. De Russische informatie-voorziening, ver voorbij wat we hier als land waarnemen. Dit is een innerlijke informatie-voorziening.

We gaan vanuit de Russische blauwdruk naar een hele specifieke informatiezone in het Devische Rijk, waar deze natuurkracht hoeden over de oorspronkelijke Goudbronnen in onszelf. Het alchemistische goud in mensen en op Aarde. Wat is goud nu werkelijk en wat is de verhouding tussen de Russische blauwdruk en het alchemistisch goud? Het Russische veld in jou is een hoeder van de goud-bibliotheek en alles wat het alchemistische goud is in wezens, en binnen de informatievoorziening van de planeet.
Rusland, symbolisch het grootste land op Planeet Aarde, binnen de simulatie, is ons vermogen om volledig terug te shiften naar onze galactische kern, onze volledige bibliotheek en onszelf te bevrijden van verlossers-scenario’s. De verlosser-simulatie is het programma der programma’s die leeft in elk fragment waarbinnen jij de wijsheid, de volledige informatievoorziening en haar (goud)waarde niet in jezelf beleeft.

Tijdens deze bijzondere Zoom waar we volop gaan ervaren zullen we de Devische Rijken binnen gaan om het ontstaan van alchemistisch goud verder op AAN te zetten door het fysieke lichaam heen. Goud gedekt zijn in jezelf.
Tijdens verschillende transmissie afstemmingen en kennis-uitwisselingen zullen we dit Gouden Hoederschap vanuit een nieuwe laag aanraken en stabiliseren. Hierdoor mag de natuur-life-force van Goud verder openbloeien. De goud-clausule in je botten, in je geraamte, in je bloed, in je cellen mag heel bewust op AAN staan.
Welkom in de oorspronkelijke, innerlijke bibliotheek van Mother Russia. Jij bent de toegang tot de alchemistische formule. Jij bent.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op zondagochtend 19 november 2023. De zoom is van 10:15u t/m 12:05u. De uitwisseling is 9 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 9 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël