Uncategorized

20 december 2022: The Parthenon Formula: The Presence of the Original Athena

Dag geliefde mensen,

Op dinsdagavond 20 december 2022 geef ik een wat kortere, nieuwe, interdimensionale Zoom die werkt als een inleider van de winter-solstice 2022. Deze zal gaan over één van de boegbeelden van de westerse wereld, en een vitaal epicentrum in het planetaire grid van de Aarde: Het Parthenon op de Acropolis van Athene. Athena, de hoofdstad van Griekenland en natuurlijk ook de wereldhoofdstad van ‘democratie’.

Griekenland is een frequentiezone waarin de oorspronkelijke alchemie van de weegschaal aanwezig is. Griekenland is de hoeder van de belichaming van de weegschaal, de hoeder van de betekenis van weegschaal is in ieder levend wezen. Dit betekent dat de integratie van de Griekse frequentievelden ervoor zorgen dat we de weegschaal weer kunnen ervaren in onszelf. Het betekent de volledige bewuste aanwezigheid van alle informatievoorzieningen. Griekenland is de frequentiezone van judgment en alles wat dat betekent in de meest uitgekristalliseerde vorm.
Het centrale punt van deze weegschaal bibliotheek is hoofdstad Athene, en nog verder ingezoomd: Het Parthenon op de prachtige Akropolis, om de stad te kunnen overzien. Het Parthenon is grieks voor het ‘maagdenhuis’, en is het centrumpunt van de Athena frequentiezone. (Pallas) Athena is een wezen uit de Nomos-civilisatie, de oorspronkelijke hoeders van het organische levensveld.
Tijdens deze Zoom gaan we de blauwdruk van Athene in, met al haar unieke archieven. De werelden van oorspronkelijke betekenis. Het parthenon is een belangrijk machtcentrum omdat het de reikwijdte in zich draagt van: Wie beheert de betekenis van de 8e wereld? Ofwel, de informatie van een heelheidswezen? Wie beheert de oorspronkeijke doorstroming die een organisch heelheidswezen toebehoort? Athena is de frequentiezone waarin het heelheidswezen het beheer van the power of judgment weer inneemt. Het is een frequentiezone waarin voelbaar en zichtbaar is wat judgment eigenlijk is en betekent. Waar dien je in jezelf te zijn om volledig jouw kompas te kunnen zijn, voelen en volgen? Tijdens deze Zoom gaan we heel voelbaar maken hoe groot de innerlijke kracht, liefde en wijsheid is in jou wanneer je de oorspronkelijke formule van Athena herontdekt in jezelf. Athena in jou steekt het vuurtje aan waarin het rookgordijn van democratie komt te vervallen, en het bewustzijn weer de ‘meerderheid’ is. Athena is een ontketening waarin de rechtmatige gemachtigdheid weer ‘leidend’ is op Aarde. Het is hierin niet meer mogelijk om je te voegen naar het onbewuste, of om jezelf, hoe subtiel dan ook, weg te cijferen. We gaan een belangrijke transitie in rondom deze solstice. Een waterdichtheid, die samenloopt met de oorspronkelijke Nomos waterwezens en de blauwdruk van het innerlijke Griekenland.
Vanuit meditatie/transmissie, kennisuitwisseling en bekrachtiging zullen we samen de formule van het Parthenon/Acropolis ontcijferen en de fakkel van de reikwijdte en oorspronkelijke betekenis herstellen. Wat is deze innerlijke tempel werkelijk? Wat is deze vortex/dit drukpunt en waar verwijst het naar? Moge we de Griekse blauwdruk opnieuw voelen en ervaren vanuit dit micro/macro centrum in onszelf. De Athena bibliotheek mag heel bewust heropent worden in alles wie we zijn.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op dinsdagavond 20 december 2022. De zoom is van 19:20u t/m 21:45u. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël