2022: The USA Blueprint Intensive

Hallo lieve mensen,

Wat ontzettend fijn om direct in het begin van 2022 te beginnen met een intensive traject over de innerlijke blauwdruk van de United States of America. De Verenigde Staten is een intergalactisch project/experiment om letterlijk alle staten, alle gelaagdheden binnen ons bewustzijn te vereenigen. Het openstellen van de oorspronkelijke geboortekanalen van mensen, van wezens, van buitenaardsen, zodat alle lagen binnen de licht-en-schaduwstructuren zichtbaar worden. Wanneer de oorsprong geboortekanalen openen en de werkelijke blauwdrukken voelbaar/zichtbaar worden is het mogelijk om alle zielenconstructies binnen ons multidimensionale zelf te zien en daardoor knopen door te hakken. Onze aanhechtingen en blinde vlekken, die ons in dit simulatie-matrix programma houden worden hierin doorzien en vrijgemaakt. De Verenigde Staten blauwdruk, de stars en stripes is de oneindige upgrade van onze geestescapaciteiten. Het herstel van werkelijke mogelijkheden, die oneindig aanwezig zijn in het multiversum. Het is het herstel van mogelijkheden voorbij alle programma’s die worden toegestaan binnen de matrix. De Verenigde Staten staat symbool voor de vereeniging van aarde-en-sterrenvolkeren. Wanneer je van binnenuit al je gelaagdheden en staten van bewustzijn als één geheel kan zien en kan ankeren is het tevens mogelijk om zo vrij te spelen met je gecentreerde frequenties, dat het mogelijk is om weer bewust onderdeel te zijn van onze galactische families. Een hoger, allesomvattend kristallijn communicatienetwerk, waarin het mogelijk is om ook fysiek buitenaardse rassen te ontmoeten, juist door de vereeniging en puurheid binnen je zelf. De Verenigde Staten symboliseren onze innerlijke codes om de shift te maken naar innerlijke Nieuwe Aardse ‘wereld’ leiderschap. Het gouden leiderschap door de integratie van je menselijke, galactische en kosmische zelf. Maar wanneer je alles gaat vereenigen, waar is dan het begint om alles te vereenigen, juist in een tijd waarin alles tegelijkertijd lijkt te gebeuren? En eigenlijk we klaar worden gestoomd om volledig te ervaren dat alles tegelijkertijd IS, en ons wordt gevraagd om alle fragmentaties tot ons te nemen, te doorvoelen, te doorzien, te helen, vrij te maken om weer te kunnen wat het is om oorspronkelijk potentieel te leven? Het zijn de oorspronkelijke sterrenblauwdrukken.
Je zou kunnen zeggen dat wanneer de codes van de 50 staten van de VS in ons vrijkomen, bewust toegepast worden, we werkelijk de mogelijkheid hebben om al onze multidimensionale licht-en-schaduwzelven te vereenigen, waardoor we daadwerkelijke vrijheid kunnen ervaren. Een vrijheid dat de dood heeft getrancendeerd. Het is de micro-macro samenval in onszelf, en de VS is een samenkomst punt voor alle staten, alle landen op deze planeet. Het is nogmaals een intergalactisch en planetair experiment waar vele buitenaardse civilisaties, licht-en-schaduwallianties mee verbonden zijn.
Tijdens deze 3 Zooms gaan we DAADWERKELIJK reizen in de dieptes van de Verenigde Staten, haar reikwijdtes. We gaan terug naar de werkelijke ingangen, het oer ‘Beginne’ waar we dienen te zijn om de grote dans van de verenigde staten van ons bewustzijn door te laten stromen. De code, de start, dient kloppend te zijn. Deze formule is aanwezig in New York City en de Staat New York, refererend naar de sleutelstad York in Engeland. Tijdens deze reis gaan we aan het werk met de oer-krachtenvelden van Niagara Falls, California (Sequoia, San Francisco o.a.), Yellowstone NP, Grand Canyon, Hawaii, Washington DC, Arizona, Philadelphia. We zullen ervaren hoe de VS in elkaar is gezet en hoe het is georganiseerd. Ook gaan we veel werken met de buitenaardse realiteiten. Het buitenaardse contact met de Amerikaanse regeringen, de werkzaamheid van Area 51, en de mystiek rondom de Kennedy’s.
Tijdens het traject zal ik een balans inbouwen tussen het ervaren en de kennisuitwisseling en hoe bepaalde gebeurtenissen in de VS een direct oorzaak-gevolg in werking hebben gezet op wereldniveau. Hoe werkt de VS? Hoe is het rasterwerk in elkaar gezet?
Tijdens verschillende interdimensionale meditaties gaan we de essentie van, in en achter de VS ervaren in onszelf. De diepte van de starseeds in onszelf. Het grote plan om de sterrenzaden te ontkiemen en hier volledig op Aarde te laten zijn, voor het Gouden Tijdperk. (The Golden Gate).

Het wordt een zeer krachtig, uitgebreid en gericht traject. Je bent van harte welkom om mee te reizen.

De Zooms zijn op woensdagavond 12, donderdagavond 20 en woensdagavond 26 januari 2022. Alle 3 de avonden beginnen om 19.00u en eindigen rond 22:15 uur. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling voor het gehele traject is 40 euro per deelnemer. Wanneer je alleen de opnames wilt is de uitwisseling tevens 40 euro per deelnemer. Opgeven kan via: galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave stuur ik je zsm de praktische mail toe.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan.

With love, Nanco Immanuël