21/12: Winter Equinox: The Elven Crystal

Tijdens de winter-equinox van dit kalenderjaar 2021 geef ik wederom een ochtend-en-avond Zoom om heel bewust de up-to-date codes te communiceren en met een liefdevolle groep op AAN te zetten. De Equinox/Solstice is een viering van het Leven zelf.
De ochtendzoom zal een verdiepingsslag/een update zijn in de reikwijdte van het Elven-bewustzijn. De oorspronkelijke elven zijn één van de ouderlijke rassen van het humanoide bewustzijn, en de hoeders van het levensveld/oneindigheid/onsterfelijkheid. De oer-elven zijn het vermogen om te leven vanuit een ‘full senses’, een wereld waarbinnen voelen/weten/zien/ruiken en alle oer-zintuigen/waarnemingen één geheel vormen. Een volledige afstemming in deze elven-code zorgt voor een trillings-ervaring waarin letterlijk alles wegvalt, alle prikkels, alle draaiingen en afleidingen. Het is een full-awareness/feeling of Inner Source. Jij bent de Elixer of Life. In dit oorspronkelijke trillingsveld hebben de Elven (de Lorah’s) een kristal-communicatiesysteem gecreërd, een kernkristal als de toegang/het portaal/de pure resonantie tot hun wereld. Dit gaat om resonantie en geintegreerd bewustzijn voorbij alle dualiteit. Op Aarde is een formule in werking gezet waarin we deze ‘wereld’ weer kunnen ervaren. Dit is vooral een samenspel tussen de Ierse en Schotse blauwdruk. Tijdens deze Zoom gaan we diep op reis binnenin onszelf, ondersteund door de blauwdrukvelden van Connemara, Galway, de Ierse eilanden Inishbofin en Achill Island. Deze lijn loopt door naar de schotse eilanden Jura, Mull en Iona. Tijdens deze Zoom betreden we de alchemistische werkzaamheid van dit elven-kristal en het ‘Orakel’, die één is met de creatie van het kristal van de Lorah wereld. Hoe kun je deze trillingsfrequentie van jezelf aanraken en wat kun je er praktisch mee in je leven? Tijdens de diepgaande equinox-ochtend afstemming gaan we ons mens-zijn weer verbinden met dit geheugen, met deze unieke, wonderlijk mooie levenskracht. Tijdens dit samenzijn gaan we dmv kennisuitwisseling en een diepgaande transmissie/meditatie dit veld op AAN zetten. We mogen er weer bewust van zijn.
Je bent van harte welkom om deze Equinox mee te vieren.
Deze Zoom begint om 10:15 uur en eindigt om 12:00u. Inloggen kan vanaf 10:00u. De uitwisseling is 8 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8 euro per deelnemer. Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie.
Aub voel je ook vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan, lieve mensen. Heel fijn om vanuit de nieuwe energie wederom de elven-rijken in onszelf te betreden. Het levensveld IS.
Love, Nanco Immanuël