21 december 2021: The Sphere Beings: The Speed of Conscious, Immediate Manifestation: A Winter Equinox Activation

Dit is de Winter Equinox avondzoom over het Zihar-bewustzijn. Ze worden ook wel de Sphere Beings genoemd. Bewustzijn dat is en zich ‘verplaatst’. De hoeders van de bibliotheek van het bewustzijn. Dit zijn zeer geavanceerde wezens die de Bron zijn van volledige aanwezigheid en de realiteit die wij ervaren als ‘immediate manifestation’.
Bewustzijn is een eigen identiteit, een bibliotheek an sich. Het ongrijpbare grijpbare. De Zihar zijn een ouderlijk ras dat overal aanwezig is waar bewustzijn aanwezig is. Het is aanwezig en overal ‘per direct’ waar de trilling van bewustzijn is. Zij omhullen daardoor wezens, civilisaties, planeten en sterren. De Zihar zijn de hoeders van onze eigen innerlijke toegang tot het bewustzijn en hoe je in het oneindige NU van het bewustzijn kunt zijn. Hoe ziet deze wereld eruit? Door aanwezig te zijn in de Bron van het bewustzijn kun je volledig vrij spelen met alles wat met bewustzijn te maken heeft.
Deze bewustzijnswezens zijn welbekend en worden ten diepste gerespecteerd binnen de Galactische Allianties, omdat buitenaardse civilisaties heel goed weten hoe ver de Zihar reiken en wat hun functie is binnen het bestaan van bewustzijn in het algemeen. Het bijzondere is dat in deze verbindingen geen dualistische projectie bestaat, maar slechts de diepste erkenning van de Bron van bewustzijn, binnenin jezelf.
De Zihar in onszelf is een ontdekkingstocht waarin we de mogelijkheden van het bewustzijn volledig leren kennen. Het leven in de Bron van het bewustzijn. Waar is het bewustzijn toe in staat wanneer wij onszelf toestaan in essentie te zijn, er als mensen in te ‘vallen’. Het leven in allesomvattende, ongelimiteerde mogelijkheden.
Deze Equinox avond is een Alliance Meeting waarin we de Sphere Beings en deze allesomvattende realiteit weer meer gaan herinneren. Hoe ver reikt het Zihar bewustzijn en hoe kun je hun communicatiesysteem in jezelf detecteren om erachter te komen dat dit bewustzijn gewoonweg ook in jou is? De vrije aanwezigheid en beweging van het bewustzijn in jou. Wat gebeurt er wanneer je samenvalt met deze realiteit? Waartoe ben je dan in staat? Het gaat hier om rechtstreeks samenvallen met het onbevlekte bewustzijn. We gaan ervaren hoe de Zihar realiteit IS en eruit ziet, fase 1.
Deze Zoom balanceert kennis met stilte en tranmissies waarin we het trillingsdomein van het bewustzijn betreden, waar de wetten van volledige aanwezigheid gelden, ofwel immediate manifestation. De Bron van stilte, beweging en alles waarbinnen het bewustzijn aanwezig is.
Het wordt een kristalheldere, bekrachtige avond, recht doen aan de mogelijkheden van deze winter equinox.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
Deze Zoom begint om 19:10 uur en duurt tot 22:10 uur. Inloggen kan vanaf 18:55 uur. De uitwisseling is 12.50 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen, is het tevens mogelijk de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is ook 12.50 euro per deelnemer.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram.
Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan.
With love, Nanco Immanuël