21 juni 2023: The Summer Solstice Avondzoom: The Sapphirian Keys to the Alliance

Dag lieve mensen, bovenstaande is de titel voor de Zomer-Solstice Avondzoom. Deze avondzoom is bedoeld om het ‘kernportaal’ van de Solstice te openen, en het balletje voor de Zomer-frequenties te laten rollen.

Ik voel me ontzettend blij en dankbaar om ook dit jaar weer een steentje bij te mogen dragen aan deze belangrijke transitie. De Zomer begint!
Tijdens deze kortere Zoom gaan we nieuwe lagen, nieuwe dieptes in van het Alliantie-bewustzijn. We gaan nog meer kennismaken met verschillende guardian-bewustzijnslagen, buitenaardse rassen die een eigen unieke kwaliteit en functie hebben binnen een veel grotere galactische alliantie. De Alliantie-beings zijn de veldhoeders van de life-force, om de infrastructuren van de galaxie te herbalanceren, zodat ieder levend wezen zn rechtmatige plek weer kan zijn en kan innemen in de ordening van Bron, de ordening van wezens. Je zou het de ‘Ronde Tafel’ kunnen noemen.
Tijdens deze Zoom gaan we het bewuste dossier openen van de Sapphirians, de Safirianen, een zeer geavanceerde samenleving die leeft en interdimensionaal reist binnen de kristallijne, vrije structuur van Safir, Sapphire. Safir is een totaal eigen density, een totaal eigen identiteit binnen de kristal-dimensies. De Safirianen leven binnen de Safir, binnen de Bronprisma, binnen die waarneming. Hun sterren-constellatie leeft in de lens van safir en is gemaakt van safir kristallijne tonen, bedradingen, trillingen. Het is een eigen licht, een eigen lens, een totaal unieke constellatie.
Safir is een belangrijke essentie, een zeer vitale Bron, binnen het scala van kristal-dimensies. Het heeft onder andere de mogelijkheid om als Bron ether te zijn en daardoor vrij te reizen door ether, zodat ether een body heeft. De ether ervaring. Het safiriaanse licht is dus een gekristalliseerde reis door de dimensies van het AL.
Safir is één van de centrale katalysatoren van onsterfelijkheid en heeft het vermogen om vanuit de 9e oneindige wereld de stemvork te zijn zodat de cellen en atomen van binnenuit/buitenaf weer volledig open kunnen staan, zodat je van binnenuit/buitenaf in je cellen kunt leven. Je kunt je cellen ook daadwerkelijk zien in wat ze zijn. Het is als de kosmos en haar unieke bewegingen in jezelf kunnen traceren. De ether-rijken waar het lichaam zo open en vloeibaar is dat je daadwerkelijk kunt beleven wat er nu echt binnen jou voltrekt.
Tijdens deze Zoom gaan we heel bewust kennismaken met deze Safiriaanse Bron. We gaan in onszelf precies inloggen op de golflengte waar dit bewustzijn IS. Het mag helemaal gevoeld en gezien worden. De Safiriaanse wezens communiceren op een totaal eigen, unieke wijze, via de alchemie van het al, zodat je kunt zien hoe het is en hoe het zit. We gaan opnieuw nieuwe reikwijdtes in van bewuste ruimte, om te ervaren wie we zijn en hoe de Alliantie is, hoe de Alliantie leeft, en hoe dit samenloopt met ons alledaagse levens en tijdservaring.
Het belooft een prachtige, interdimensionale, afgestemde Zoom te worden. De Zomer-Solstice 2023 heel bewust in beweging en AAN!
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op woensdagavond 21 juni 2023. De zoom is van 19:00u t/m 21:45u. De uitwisseling is 10 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 10 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël