21 juni 2023: The Summer Solstice: Ochtendzoom: Lorah Elidhirim: The Fountain of Youth Spiral

Dag geliefde mensen,

Op woensdag 21 juni 2023 geef ik de ochtend Zomer-Solstice Zoom, waarin we een bewuste, innerlijke reis gaan maken in het ontstaan van de Elven-Elders, ook wel de Lorah Elidhirim civilisatie, één van de ouderlijke rassen van de oorspronkelijke mens. Dit elven-volk zijn de guardians van de elven-evolutie in het algemeen. De elven zijn hierin de rechtstreekse ambassadeurs van het levensveld, en alles wat het levensveld werkelijk is. Het levensveld dat alle senses doordrenkt. A full senses perception reality. We gaan tijdens deze Zoom opnieuw kennis maken met deze alchemistische reikwijdte van ons eigen bewustzijn, om een belangrijk energiecentrum in ons dagbewustzijn te brengen, namelijk de mystieke Fountain of Youth, de fontein van de eeuwige jeugd. De Fountain of Youth is aanwezig binnen het hart van het elven-bewustzijn. Het is een alchemie waarbinnen wij binnen onze senses de oneindigheid meer in beweging kunnen brengen, door de programma’s van tijd, ruimte-beinvloeding, verouderingsprocessen, slijtage, dood en dualiteits-bewustzijn.

De fontein is in oorsprong de volledige ervaring van jouw ontstaan, hoe een wezen oorspronkelijk is en oorspronkelijk beweegt in en binnen het levensveld. Het veld van oneindige aanwezigheid en overvloed. Het werkelijk voelen van de volledige doorstroming, zoals het IS, als een spiraal, als een bewuste, doorlopende vortex. Alle oorspronkelijke wezens kennen en belichamen de beweging van de fontein. Het is een innerlijk centrum van volledige zelfexpressie.
Tijdens deze Zoom gaan we met de Lorah’s meereizen in de bibliotheek van volwaardige informatie waarbinnen we achter de mystiek van de fontein van de eeuwige jeugd gaan, om nog meer de alchemie van de oneindigen, de onsterfelijken te betreden. Hierin gaan we dus bewustzijn brengen om belangrijke thema’s als oneindigheid, de doorgangen door de beinvloedingen van tijd. Wat is deze eeuwige jeugd? Hoe kunnen we deze alchemistische sleutel in ons praktische dagbewustzijn brengen? We gaan naar een nieuwe, innerlijke dimensie van voelen, van het verkennen van ons convenant met de Lorah Elders in relatie tot onszelf, ons menselijke DNA.
We gaan door middel van afstemming, meditatie en transmissies, kennisuitwisseling en stilte-voelen deze formule van de Zomer Solstice betreden. Ook zal ik hierin heel bewust verhelderen en voelbaar maken waarom dit één van de bewustzijnsvelden is die als basis fungeert voor de komende 3 maanden, de zomer.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op woensdagochtend 21 juni 2023. De zoom is van 10:00u t/m 12:20u. De uitwisseling is 8,88 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8,88 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël