21 november 2023: Wholeness: Breaking Through the Spell of Occult Symbols

Aloha lieve mensen,

Op dinsdagavond 21 november 2023 geef ik een zeer gerichte workshop via Zoom die mede fungeert als een ‘inner Cosmic Clearing’. Dit is een eerste deel. Ik zal de komende tijd nog meerdere losse Zooms geven over dit onderwerp.
Tijdens deze workshop gaan we het hebben over de bewustzijnsdoorgangen recht door de werkzaamheid heen van occulte symbolen. Als mensheid staan we ook voor een kruispunt, en we gaan het tijdens deze Zoom hebben over de onbewuste werkzaamheid van de verschillende kruizen. Occulte symboliek waarbinnen communicatielijnen en onbewuste triggerpointen in werking zijn gezet die juist zijn geinitieerd vanuit de 4e dimensie. Dus: Opererend vanuit het ‘onzichtbare’. Naast de onbewuste werkzaamheid van deze kruizen zullen we ook juist afreizen naar ‘daarachter’. Wat is de oorspronkelijke betekenis achter dit alles? Wat is er en waar zijn we wanneer de hypnotische werkzaamheden van de kruizen is doorzien en doorvoeld?

De voorgeprogrammeerde kruizen fungeren als een insertie in de menselijke energie-database, van waaruit onder anderen de vorming van het mensbeeld en de wereldsamenlevingen zijn ontstaan. Het penetreert the ‘subconscious mind’ waardoor het de aandacht weg kan leiden van de informatie-archieven van wezens. Deze innerlijke archieven van het heelheidswezen zijn nodig om werkelijk vanuit het hart, het volledige bewuste navigatiesysteem, te leven. Inzicht in de werkzaamheid van kruizen en hun psychologische doorwerkingen kan ervoor zorgen dat je je volle licht ervaart, recht door het onbewuste. Juist door de lagen waar je geprogrammeerd bent om niet te komen en niet weet dat het bestaat.

Tijdens deze Zoom gaan we in op de interdimensionale achtergrond van de kruizen. Hoe zijn zij geprogrammeerd om ingangen te hebben in de binnen-en-buitenwanden van het energieveld van mensen op Aarde? Hoe hebben de Draconiers en Anunnaki o.a. gebruik gemaakt van het Vaticaan en de katholieke kerk om de kruizen te installeren waardoor wezens zichzelf binnen deze Matrix-Aarde ervaren?
En vooral: Allemaal leuk en aardig, wat kun je ermee? Hoe kun je vanuit je volledige bewustzijn/je quantum-veld de onbewuste werkzaamheid van deze kruizen doorzien en daardoor elimeren, zodat ze geen vat meer hebben op jouw dagelijks leven?
We gaan werken met de werkzaamheid van het patriarchale kruis (zie de foto), het hakenkruis, het Christuskruis en het Andreas-kruis? Hierin gaan we nieuwe dieptes in. Nieuwe dossiers, nieuwe informatievoorzieningen bewust openstellen.

Hoe ligt bv de relatie tussen het Nazi-hakenkruis en de katholieke kerk kruizen? Waarom werd het patriarchale kruis, ook soms wel het Zacharias-kruis genoemd, gebruikt in de tijden van de Pestuitbraak om aan te wijzen wie er besmet was?

Deze workshop via Zoom is een uitbalancering tussen jouw bewuste helende vermogens, kennis-uitwisseling en een samen in werking zetten van een formule waardoor jouw lichtcontouren de werkzaamheid van de kruizen in je onbewuste kan aanwijzen. Je mag het bewust belichten zodat jouw essentie in deze laag van tijd-ruimte programmatie aanwezig kan zijn.
Let’s do a Cosmic Clearing. Om schoon schip te maken en om jouw bevoegdheid te installeren in deze lagen.
Het wordt een prachtige Zoom.
Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Deze Zoom is op dinsdagavond 21 november 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:15u. De uitwisseling is 12,50 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël