22 november 2023; Verkiezingsdag Bekrachtigings-Transmissie

Dag lieve mensen,

Bij deze stuur ik de opnames door van de Verkiezingsdag 22/11 Zoom van vanochtend. Het eerste deel is een stukje informatie-voorziening en een zeer gerichte transmissie. Daarna is een nog een half uurtje groepsuitwisseling. De opnames zijn een week lang te downloaden via deze weblink: https://we.tl/t-ePppp2Dv73
Ik plaats deze op het Telegram Forum, de Telegram Channel, Galactic Heart Community en op de website. Deze is te downloaden t/m 29-11-2023, 12:00u. Mocht je het willen downloaden, doe dit aub voor die tijd.
 Hartelijk dank, lieve mensen, voor het gezamenlijke krachtenveld wat daar in werking is gezet.
Love, Nanco Immanuël

Dag lieve allemaal,

Op woensdagochtend 22 november 2023 (overmorgen) geef ik een extra “Booster” Zoom op Verkiezingsdag. De 22-11. Los van de politiek mag er een stevige, nieuwe bekrachtiging plaatsvinden van de Nederlandse blauwdruk. Laten we het veld-het geheugen-het hart stevig houden om te blijven herinneren waar het om gaat! Moge deze innerlijke Nederlandse DNA kracht vrij doorstromen door de politieke bewustzijnsvelden/programma’s heen.
Deze Zoom is puur op resonantie. Ik zal verder ook niet veel tekst schrijven. Wat we gaan doen: We gaan de innerlijke alchemie/de formule van Noord/Zuid-Holland in een nieuwe aanraking bekrachting. Hierin mogen de precieze innerlijke krachtenvelden van Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag en Leiden elkaar raken. Het mag heel bewust één geheel zijn in onszelf. Een groter geheugen wat hier werkelijk gecreëerd wenst te worden. Er zal een korte informatie-uitwisseling plaatsvinden, en daarna een stevige transmissie.

Het programma: 9:45-10:50 Informatie-uitwisseling en bekrachtigings-transmissieNa dit deel van het programma kun je zelf kiezen of je afsluit of nog even blijft. Daarna blijf ik nog 20 a 25 minuten voor verdere uitwisseling, vragen en eventuele informatieuitwisseling.

De Zoom wordt opgenomen en deze zal ik plaatsen op het forum, het kanaal, in de Galactic Heart Community op Facebook en op mn website www.galactic-heart-centre.nl . Van daaruit is de opname een week lang te downloaden. 

Iedereen kan vanaf 9:35u inloggen op deze weblink: https://zoom.us/j/8565597165?pwd=Z0FmTE9GMEJXamlLcVNNVlRMS0pQdz09

Voor deze meeting vraag ik een kleine bijdrage naar draagkracht, gelieve over te maken op rek nr: NL84 KNAB 0514485035 tav N. Nieling, onder de titel: 22-11 .

Je hoeft je niet persé op te geven, juist omdat het kortdag is. Mocht je het leuk vinden om te laten weten dat je erbij bent, voel je vrij. Hartelijk dank. Fijn om deze Nederlandse krachtformule bewust samen in beweging te brengen. Moge de Nachtwacht, het hoederschap, nog meer leven en bewegen! De 020-010-070-071.

Much love, Nanco Immanuël