Uncategorized

22 september 2022: Fall Equinox: Asgard: The Living Blueprint of the Alchemy of Nine

Dag prachtige lieve mensen,
Dit is de avondzoom van de Herfst-Equinox 2022. We gaan hierin afreizen naar een unieke reikwijdte in onze bibliotheek: Waar ons vermogen ligt om de 9 centrale werelden/9 ‘dimensies’ te omvatten, belichamen, en te laten bewegen. Het gaat om het keykeeper zijn van de 9 werelden, waar de alchemie is van zelfrealisatie, creatie, manifestatie en de blauwdruk van onze oneindigheid. Dit ‘guardian’ zijn wordt ook wel Asgard genoemd. Dit is de bewuste aanwezigheid zodat je vrij kunt reizen door de ‘dimensies’. Asgard is natuurlijk de laatste jaren bekender geworden door de Marvel films over Thor.
Asgard is een centraal bewustzijn an sich, een eigen universum, een eigen, innerlijk alchemistisch Koninkrijk. Het is de waakhond die ervoor zorgt dat ons ‘deurtje’ open blijft om te leven in de alchemie van 9. Zonder deze resonantie in onszelf zouden we volledig vastzitten in één van de droomwerelden, zonder escape. Asgard is de vrije reiszone, de hoeder van de wetten van de vrije reiszone: Navigeren vanuit de kennis/wijsheid van de innerlijke dimensies, die één geheel zijn en vormen.
Tijdens deze Zoom gaan we de oorsprong achter Asgard herleiden. Het is het reizen in de oneindigheid van het quantumveld.
De alchemie van negen is de bakermat voor ieder levend wezen, iedere planeet, ster of constellatie. Wanneer de alchemie van negen van binnenuit wordt beleefd is er volledige feeling en kennis met vrij reizen, de infrastructuur van oneindigheid. Leven in het ongelimiteerde: één met de wetmatigheden van het universum, ofwel vol bewustzijn op frequenties en resonanties.
De blauwdruk van Noorwegen is de inlogcode om heel bewust in dit frequentieveld te zijn en te bivakkeren. Hierin is het vermogen om Asgard te ervaren en uit te lezen aanwezig.
Tijdens deze Zoom gaan we Asgard betreden in onze eigen bibliotheek. We gaan de kracht ervaren van ons eigen hoederschap van de 9 dimensies. Door zelf de Bron te zijn van deze wereld gaan we zien wat er met Asgard is gebeurd. We gaan de werelden in achter de Noorse mythologie. Hierin zullen we gaan ervaren wat Odin, Thor, Loki en Frigga nu eigenlijk zijn. De Goden/Godinnen van Asgard. Wat wil er nu echt gecommuniceerd en ervaren worden? Wat is er met Asgard gebeurd in de universa en hoe zit het nu met deze Goden? Wie dienen ze? Hoe werken ze? Wat is werkelijk en wat valt er onder de simulatie-matrix? Wie is Odin en hoe zit het nu met de hamer van Thor? Waar verwijst het naar in onszelf?
Het gaat erom dat wij in deze 9e maand zelf weer de kracht, de bliksem en donder zijn. De hoeder van de alchemie van 9 in ons eigen hologram.
Tijdens de Zoom zal er weer een balans zijn tussen voelen, ervaren en kennisuitwisseling. Ik zal een transmissie/meditatie begeleiden om zelf je eigen toegang tot het oorspronkelijke Asgard-bewustzijn te zijn. De alchemie van 9 te zijn en toe te laten in jouw aanwezigheid Hier-en-Nu.
Dit is een belangrijke shift die wordt gemaakt tijdens deze equinox en de basistoon zet voor de komende 3 maanden. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagavond 22 september 2022. De zoom is van 19:00u tot 22:15u. De uitwisseling is 11,99 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11,99 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël