22 september 2022: Fall Equinox: The Chronicles of Jupiter

Dag lieve mensen,

Op 22 september 2022 geef ik weer een ochtend-en-avondzoom om de Herfst-Equinox Codes heel bewust aan te zetten. De equinox-en solstice punten zijn van essentieel belang, omdat juist deze coderingen de frequenties van de Zon geleiden. Deze matrix is niet volledig hermetisch afgesloten, de equinoxen-en-solstices zijn gaten in de zwarte kubus, waardoor oorspronkelijke informatie door kan trillen in de werelden van cijfers, nummers, beelden en holografische manipulaties.

Tijdens deze Herfst-Equinox is het bewustzijn zo sterk dat wij in de kerncel waarbinnen deze lichamen worden gedroomd de Bron van Jupiter kunnen herinitiëren. In onze bibliotheek is het mogelijk om terug te keren naar het ontstaan van Jupiter, om de daadwerkelijke reikwijdte te ervaren van de grootste planeet van ons zonnestelsel. Dit staat ook symbool voor onze grootste kracht. Jupiter vormt een centrumpunt in vele tradities, culturen en geloofsystemen. Zo was vaak de Tempel van Jupiter het epicentrum van de Romeinse en Griekse civilisaties. Maar wat is Jupiter nu werkelijk? Welke blauwdruk en kracht is Jupiter in onszelf? Hoe is Jupiter ontstaan?
Jupiter herbergt het vermogen om het ontstaan van al-het-leven in dit zonnestelsel te voelen, zien en ervaren. Jupiter is een reikwijdte om de evolutie van dit zonnestelsel in jezelf te beleven. Het is de toegang tot de geometrische bibliotheek waardoor je de Spirit der werelden kunt doorzien, voorbij alle vormen, en zien hoe alles is gevormd vanuit oorspronkelijke geometrie, plus het manipuleren van deze geometrie. Jupiter is het stille punt in de chaos, het vermogen om dusdanig aanwezig te zijn in je fysieke lijf zodat jij de ‘Big Bang’ kan ervaren. Het is de toegang tot jouw eigen waardesysteem, de geometrie waarbinnen jijzelf de designer bent, die in kan loggen in ‘all that life is’. Jupiter is de oertoon, de harmonische toon om één te zijn met de Bron van al het leven in dit zonnestelsel, en om te zien hoe dit zonnestelsel precies past in jou, het universum, het multiversum en de kosmos. Het betreft een rode draad waarin jij recht staat in jezelf, en één bent het ontstaan van jouw geometrische essentie. Naast al het wonderbaarlijke wat Jupiter in zich draagt is er natuurlijk ook veel gebeurd op Jupiter qua evolutie en keuzes die zijn gemaakt door verschillende buitenaardse rassen en civilisaties. Wanneer je weet wat Jupiter is, kun je ook steeds meer begrijpen hoe verschillende rassen tot op de dag van vandaag de ‘portalen van Jupiter’ volledig wensen in te nemen.
Tijdens deze ochtendzoom neem ik je van harte mee in je eigen bewustzijn, je eigen bibliotheek om Jupiter vanuit verschillende kanten te belichten en te ervaren. In een interdimensionale meditatie/transmissie gaan we ons geboorterecht om de essentie van Jupiter in onszelf te ervaren op AAN zetten. Ook doen we een ‘clearing’ zodat er meer ruimte is om deze kracht in je eigen bibliotheek weer in beheer te nemen.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.


De Zoom is op donderdagochtend 22 september 2022. De zoom is van 10:00u tot 12:00u. De uitwisseling is 8,99 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8,99 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël