24 december 2022: Kerstavond: Galactische Geboorte & Hercreatie Meditatie

Dag lieve mensen,
Wat ontzettend leuk om aan te kondigen dat ik op Kerstavond, 24 december 2022 een kerstmeditatie ga om de oorspronkelijke frequentie achter het planetaire ritueel weer heel bewust op AAN te zetten.
Samen met de blauwdrukken van de Noord-Pool, de Nederlandse en Belgische hoofdmeridiaanpunten Amsterdam en Brussel, rendieren en herten gaan we een wedergeboorte doen in een totaal nieuw jasje, waarin jouw geboorte opnieuw beleefd gaat worden, maar dit keer neem je verschillende, volle bewustzijnsvelden mee vanuit je volwassen/gerijpte bewustzijn van NU. Hierin neem ik je mee in een hercreatie van de conceptie, in een tijdreis, waarin je in volledigheid in jezelf aankomt, in harmonie met je innerlijke ouders en waarin er volle ruimte is voor jouw oerbewustzijn. Hierin gaan we een nieuwe bodem bieden, een nieuwe basis, waarbinnen geboorte en het Christus-bewustzijn meer vanuit jezelf beleefd gaat worden. We zullen verschillende lijntjes in jouw geboorte heel anders neerleggen, zodat jij voelt dat je er volledig bent en mag zijn, in je eigen ontvangst kanaal.
Een reis waarin jouw verbeeldingskracht en magie er is en mag zijn. Een zeer krachtige, oer-meditatie die de vonk van de werelden achter Christmas werkelijk belicht en verlicht. Een heerlijke doorstroming om de kerstdagen in te gaan, in jezelf, vanuit jezelf, in de essentie van al-wat-verbinding is.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op zaterdagavond 24 december 2022. De zoom is van 20:10u t/m 21:30u. De uitwisseling is 7 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 7 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël