24 januari 2023: The Animal Kingdom: Dog Consciousness

Dag lieve mensen,

Op dinsdagochtend 24 januari 2023 geef ik de volgende Zoom over het dieren-koninkrijk waarin we dit keer het honden-bewustzijn binnen gaan. Dog Consciousness, the Dog Universe. Honden, samen met katten, grotendeels de meest directe samenlevingsvorm met mensen. Een groot deel van de menselijke huishoudens hebben een hond als maatje, als trouwe viervoeter. Honden met een uniek bewustzijn, die zoveel stevig en stabiel houden in het veld en veel speelsheid en levensvreugde toevoegen aan de menselijke cyclus op Aarde. Maar wat zijn honden nu werkelijk achter de verschijningsvorm hier en waar komen ze vandaan? Hoe is hun bewustzijn ontworpen en hoe werkt het?
De honden zijn het interne/externe geheugen van hoe het hartsbewustzijn is ontstaan. Ze zijn de belichaming van de frequentietoon waarin wezens volledig aanwezig zijn in een harteklop. Werkelijkheden en dromen realiserend. Met volle aandacht in het hart gecentreerd om daadwerkelijk vanuit afstemming te kunnen scheppen. In het woord DOG wordt het woord GOD gespiegeld. Je zou kunnen zeggen dat de creatoren van de matrix ook gebruik maken van de betekenis van honden om de mensheid in een artificiele harteklop te houden. Honden zijn de toon van het hart waardoor je jezelf kunt behouden en vanuit volledig voelen werelden geschapen kunnen worden. Oorspronkelijke droomwerelden waarin jezelf aan het stuur staat. Jij ervaart de droomt, jij bent de Bron van de droom, in plaats van dat je wordt gedroomd door de simulator van deze werkelijkheid. De harmonie tussen honden en katten in de universele psychologie symboliseert een werkelijkheid waarin we zo hoog trillen dat ieder zijn/haar eigen dromen bewust kan dromen. Honden bewaren de toon waar het nou eigenlijk over gaat en altijd over is gegaan door alle werkelijkheden hier. De liefde tussen een hond en zijn/haar ‘baasje’ gaat helemaal terug naar het liefdesveld van het momentum waarin een wezen een hart gaat ervaren, en daadwerkelijk Bron IS en Bron wordt, geschapen wordt met het behoud van het bewustzijn. Je blijft staan. je bent Bron en blijft Bron, en kan daardoor overal in.
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende reizen maken en verschillende informatie-voorzieningen heropenen zodat de bewuste reis gemaakt wordt naar de oorsprong van het honden-universum. Om vanuit je geboorterecht te kunnen voelen hoe het hondenbewustzijn is ontstaan en hoe het samenloopt met jouw wezen en zielenhologram. De diepe verbinding tussen mens en hond wordt belichaamd door het duitse herder ras. Ook nemen we de blauwdruk mee van de Golden Retrievers en de Border Collies, de trouwe schaapsherders. We gaan terug naar een beginformule van betekenis, die zo essentieel is voor de mens, om stevig te staan in de waarde. Golden Retriever betekent ook ‘terug naar het gouden veld’, de trilling van de oorspronkelijke waarde. We mogen dat emotioneel/gevoelsmatig volledig toelaten in alle cellen.
Tijdens deze Zoom neem ik je mee op reis in meditaties/transmissies en kennisuitwisseling om de trilling van het oorspronkelijke dierenuniversum binnen te gaan om jouw guardianship van het veld te versterken en extra te bekrachtigen. Hierin mag de oorspronkelijke aanraking mens/hond/kat aangeraakt worden, als een levende alchemistische formule. Een diepe erkening mag plaats vinden op deze zeer diepgaande innerlijke/uiterlijke verbinding. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op dinsdagochtend 24 januari 2023. De zoom is van 10:00u t/m 12:35u. De uitwisseling is 12 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël