26 juni 2023: Inside Africa: The French-Africa Alignment

Aloha geliefde mensen,
Op maandagavond 26 juni 2023 geef ik een nieuwe, kortere workshop via Zoom over de innerlijke Frankrijk-Afrika bewustzijnslijn. Dit jaar geef ik via Zoom verschillende afstemmingen die te maken hebben met de doorgronding van de slavernij-routes, en het uitlezen hoe slavernij in elkaar is gezet. Het gaat om het uitpakken van galactische informatie-pakketjes, die als programma’s fungeren en die de mensheid en quarantaine-matrix gevormd hebben tot op de dag van vandaag. In-en-achter de landen-en-continentenblauwdruk is ontzettend veel informatie opgeslagen die doorvoeld mag worden om jezelf volledig te bevrijden binnen het slavernij DNA. Hoe meer informatie aanwezig is om te zien hoe dit bouwpakket in elkaar is gezet, hoe meer mogelijkheden er zijn om waar te nemen, te zien, te voelen, waardoor er andere keuzes gemaakt kunnen worden.
Tijdens deze Zoom gaan we door middel van een openingsmeditatie, kennisuitwisseling, bekrachtigingen en een groeps-eenheidsveld op nog meer lagen ons heelheidswezen erkennen, voelen en door de vallen-van-bewustzijn heen laten vallen.

Deze Zoom staat in het teken van een grootschalig innerlijk dossier, waarin de alchemistische betekenis van Frankrijk en Afrika elkaar kruisen. De blauwdruk van Frankrijk is gebruikt als een centrale schakel in de kolonisatie van vele landen en bevolkingsgroepen. Frankrijk heeft hierin een groot deel van Afrika in handen gehad. Maar als we even achter de verhalen gaan, wat kunnen we dan werkelijk voelen en ervaren in ons eigen hologram? Frankrijk’s blauwdruk is de drager van de embodiment van de al-wijsheid-kennis. Frankrijk is de belichaming van oorspronkelijke kennis, en tegelijkertijd een middelpunt van alle programma’s die in het fysieke lichaam zijn gezet. Dit lichaam wordt eigenlijk bij elkaar gehouden door overtuigingen en mind-control programma’s: Foutieve informatie-voorziening.
De ontketening van de betekenis achter Frankrijk in onszelf opent oorspronkelijke, vrije frequentievelden die de foutieve coderingen die ons lichaam draagt er uit ‘drukt’. Het wezen dat deze lichaams-avatar dient te bewonen keert weder.
Afrika is de guardian van de oorspronkelijke geometrie van de Aarde. Hoe is de Aarde ontstaan? Wat is de Aarde eigenlijk? Hoe kun je het gehele ontstaan van de Aarde in jezelf voelen en waarnemen, en vooral ook hoe jouw bewustzijn hiermee samenvalt?
Tijdens deze workshop gaan we een diepgaande, afgestemde innerlijke reis maken waarin we de werkelijke kracht in onszelf kunnen ervaren die achter de Frankrijk-Afrika verbinding ligt. Hoe zit deze lijn in elkaar? Hoe kan jouw lichaams-geometrie weer bewust samenvallen met het ontstaan van de Aarde?
France en Africa kruisen elkaar o.a. in de F, de 6e letter in het alfabet. Wat wordt hierin nu gecommuniceerd?
Tijdens deze Zoom gaan we o.a. werken met de blauwdruk van Senegal. Deze frequentie houdt het innerlijke veld stabiel zodat we de lijn Frankrijk-Afrika in onszelf kunnen blijven zien. Hoe liggen de verbanden?
We gaan een belangrijke reis maken in onszelf, waarin we nog veel meer in onszelf het ontstaan van de Aarde kunnen ervaren. Dit is voor alle levende wezens van belang. De Aarde voelen. Hoe meer dit kan, hoe meer het mogelijk is om in co-creatie met Mother Earth/Terra Gaia dienstbaar te zijn aan het levensveld.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op maandagavond 26 juni 2023. De zoom is van 19:00u t/m 21:40u. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël