Uncategorized

28 juli 2021: Sophia’s Bulgaria Blueprint: Mastering the Parallel Selves

Hallo lieve mensen, dit is de eerste, nieuwe Zoom na mijn vakantie. Wat heerlijk om weer te beginnen! En we gaan meteen aftrappen met een zeer uitgestrekt thema: De blauwdruk van Bulgarije. Bulgarije is één van die verborgen diamanten binnenin ons eigen bewustzijn. Er zijn verschillende groepen geweest die de vortexpunten en krachtenvelden op Aarde hebben kunnen doormeten dmv daarvoor geschikte apparatuur: En zij kwamen erachter dat een aantal van de hoogste frequentiepunten op Aarde in Bulgarije zijn.
Bulgarije mag gezien worden, sinds het het land is waarin het geheugen aanwezig is van het ontstaan van het Sophia/Sofia bewustzijn. Bulgaria is the doorway to the heritage of Sophia.
Sofia is de hoofdstad van het land. Tijdens deze avond gaan we de kosmische alchemie betreden waarin gecommuniceerd wordt waarom juist hier het hoofdpunt van Sofia aanwezig is.

Het Sophia/Sofia bewustzijn is van een ongekende schoonheid. Sophia is het Bronbewustzijn waarbinnen Moeder IS. Sophia is het domein waarbinnen de absolute Spirit van wat Moeder is IS, en heel bewust haarzelf in haar oneindige dieptes. Het Sophia-bewustzijn is het grote web waarbinnen de innerlijke Moeder volledig toegang heeft tot de bibliotheken van informatie, en de toegang tot de kennis van het AL. Sophia is daarin ook de Moeder van de mensheid waarbinnen de mensheid toegang heeft tot haar volledige geheugen. Sophia stabiliseert de oneindige bibliotheek van de mensheid en de benodigde frequentie om volledig te kunnen zien/voelen/ervaren wat de mensheid is, waar het vandaan komt en waar het binnen deze 3D realiteit naartoe beweegt. Sophia is de grote inbedding van de volledige, bewuste evolutie en beweging van de mens. Sophia is de al-wijsheid-kennis en is de basis van de synchronisatie van een bewustzijn wat wij hier als de parallelle zelven noemen. Hiermee bedoel ik dat wij overal tegelijkertijd kunnen leven in talloze werelden, in verschillende frequentiezones. Sophia is als een volledig bewustzijnsweb, een volledig bewuste octopus die volledig weet heeft waar al haar aspecten binnen het Ene aanwezig zijn. Zo kun je hier bv op Aarde aanwezig zijn en tegelijkertijd in een andere tijd/niet tijd/ruimte beleving synchroon leven in een sterrenstelsel of parallel universum. Sophia is de innerlijke mogelijkheid om jouw aanwezigheid in het veld als één geheel te zien. En de communicatie tussen alle gelaagdheden van de kosmische ziel te synchroniseren. Het Sophia-bewustzijn is zich tevens volledig bewust van de vallen van bewustzijn en hoe chaos is ontstaan, waarbinnen de gelaagdheden van de ziel zichzelf niet meer ervaren in ordening. En waarin vele werelden dus letterlijk door elkaar heen lopen. In dit veld van onbewustzijn weten de aspecten vaak niet van elkaars bestaan. Sophia is het grote web waarbinnen al deze aspecten en gelaagdheden van de ziel vanuit een vol bewustzijn weer met elkaar gaan communiceren. Sophia is daardoor een krachtenveld die ervoor zorgt dat het humanoide bewustzijn weer volledig gaat communiceren met het galactische en kosmische zelf. En is daardoor een generator voor de hele Galactische Alliantie. Een verbindend netwerk binnen het Aardse humanoide en buitenaardse bewustzijn.
Bulgarije is de toegang tot deze kennis. Bulgarije is de toegang tot de volledig bewuste synchronisatie van het bewustzijn, en daardoor de bewuste ‘koninklijke’ groei van de mensheid. Bulgarije is de toegang tot de creatieformule van Sophia. Bulgarije is de geboorte van het bewustzijnsweb van de parallelle zelven. Hoe kun je vanuit hier, in deze tijd-ruimte, ervaring, de diepte ingaan van dit web en de synchronisatie van de kosmische ziel? Hoe kun je vrij reizen in de AL-kennis-wijsheid van Sophia? Hoe werkt het? Hoe ver reikt het parallelle zelven bewustzijn?
Tijdens deze avond gaan we heel bewust de oorspronkelijke, innerlijke bibliotheek van Bulgarije en Sophia betreden, voelen en ervaren. We gaan een nieuwe diepte van de Moeder is, en een nieuwe diepte van de innerlijke kosmos. We gaan Sophia voelbaar en zichtbaar maken.
Hierin wordt er bewust afgereisd naar verschillende componenten in het energiegrid van het land: De hoofdstad Sofia, het Rila-gebergte, het Rila Klooster en de Bulgaarse toegang tot de Zwarte Zee.
Deze diamant binnenin onszelf en binnen de Balkan mag weer heel bewust in ons gezichtsveld zijn. Vele facetten van het Sophia bewustzijn zullen hierin belicht worden. Hoe loopt Sophia samen met het Christus-bewustzijn o.a.?
Tijdens de meditaties zal dit oerveld in onszelf verder gestabiliseerd en bekrachtigd worden.
Je bent van harte welkom om deel te nemen tijdens deze activatie-avond via Zoom op woensdag 28 juli 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:20 uur. Inloggen kan vanaf 18:50 uur. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is ook 15 euro per deelnemer. Iedere live-deelnemer krijgt standaard ook de opname.
Na opgave zal ik je z.s.m een praktische mail toesturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden.
Hartelijk dank! Wie weet tot de 28e.
With love, Nanco Immanuël