Mongolia: The Kingdom of Shamballah

Hallo lieve mensen, op deze laatste dag van augustus 2021 geef ik een Zoom met werkelijk een ongekende diepte en reikwijdte. Het betreft één van de meest uitgestrekte bewustzijnsvelden in onszelf en op deze planeet. Een land dat werkelijk een totaal andere dimensie IS en vertegenwoordigd: Mongolië. Een land om volledig in te zijn en verliefd op te zijn! Een land met een diepte waar mensen en heelheidswezen ten diepste naar kunnen verlangen. Een vurig verlangen om een volledig potentieel te belichamen hier op Aarde! We gaan werkelijk communiceren wat er gecommuniceerd wenst te worden. We betreden de werelden achter het Mongoolse Sjamanisme. Wat wenst er voelbaar en zichtbaar te worden?

Om meteen met de deur in huis te vallen: Mongolië is dat bewustzijn in onszelf waarbinnen we volledig zijn en leven in het veld die onaantastbaar is. Een trillingsgetal die niet langer trilt op matrixen en beinvloedingsprocessen. Mongolië IS aanwezig in een oorspronkelijke formule van magie. Mongolië is de gezonde individualisering en synchronisatie van jouw wezen, waardoor je volledig aanwezig bent in het veld en de oude ‘sense of identity’ wegvalt. Hierdoor ben je in een constante staat van ik-en-we, en zelfs die woorden kloppen niet meer. Het is het veld waar geen onderscheid meer is en wordt gemaakt. Voor de cyclus van de mensheid op Aarde is het wel belangrijk om eerste de gezonde individualisering te realiseren om weer heel bewust hier te kunnen zijn. De grote bibliotheek van wezens en de infrastructuur van eenheid, waar het creatiegetal IS.
Terwijl ik dit schrijf ben ik me er volledig van bewust dat deze woorden nauwelijks voldoen, en slechts fungeren als richtingaanwijzers voor waar we tijdens deze avond zullen zijn.
Mongolië is de mogelijkheid om als één wezen te ademen, op volledige resonantie. Mongolië is het geheugen waarbinnen we volledig afgestemd zijn op boventonen en de oorspronkelijke expansie van het veld. Deze trilling heelt alles wat zichzelf ervaart binnen de perceptie van afscheiding en breuklijnen. Mongolië is de trilling waarin wezens weer samenvallen met het oorspronkelijke ontwerp van het hart, de Bron zijn achter yin-yang. Mongolië draagt het yin-yang teken in haar vlag.
Mongolië is het gezamenlijk zorg dragen voor wat-is, samen in een open en waterdicht veld van pure afstemming zijn, waardoor de programma’s gewoonweg niet bestaan. Mongolië is meesterschap over focus, concentratie. Mongolië trilt voorbij onze waarneming van tijdslijnen, waardoor er ook letterlijk geen tijd en energie wordt verspild. Mongolië is de ademhaling, de beweging van het werkelijke VELD.

Tijdens deze avond zal dit allemaal nog veel verder worden uitgediept in stilte en afstemming. Hierin zullen we ook ingaan op welke geavanceerde matrix er over Mongolië is heengebouwd en hoe er is ingebroken in deze formule. Hoe kunnen we dit herstellen?
We gaan diep aanwezig zijn in de Shamballa frequentie en ervaren wat Shamballa nu eigenlijk IS. En waarom wordt het gelinkt aan o.a. Mongolië? Hoe liggen deze kosmische bewustzijnslijnen?
We gaan vooral deze ongekende uitgestrektheid en compactheid van onszelf ervaren en de galactische database van Mongolië betreden. Laten we werkelijk zijn en ervaren!
We gaan werken met verschillende zones, belangrijke frequentiegebieden binnen Mongolië. Shamballa, Khamar Monastery, de rijkdom van de Gobi-woestijn, Gorhi-Terelj en Gandan Monastery. Ook gaan we in op de code, de invloed van Genghis Khan.

We gaan heel bewust dit oerveld betreden binnenin onszelf. Het wordt een hele krachtige bijeenkomst via Zoom.

Deze Zoom-avond is op dinsdag 31 augustus 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer, ook voor de mensen die er niet live bij kunnen zijn en de opname willen. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via: galacticheartcentre@yahoo.com. Na opgave zal ik zsm een praktische mail toesturen. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden.
Iedereen is puur op resonantie van harte welkom om aanwezig te zijn en deel te nemen. Het wordt een gigantische bekrachtigings-avond.
Wie weet tot dan.
With love, Nanco Immanuël