29 april 2023: The Wewelsburg Code: A Booster/Empowerment Meditation

Dag lieve mensen, op zaterdagavond 29 april 2023 ga ik een extra Booster/Empowerment Meditatie geven die is gericht op de heropening en ‘heling’ van een heel specifiek punt, een hele specifieke bandbreedte in onszelf. Met heling refereer ik naar het heelheidswezen die weer bewust aanwezig is en in een een specifieke laag van de ‘wond’ valt. Tijdens deze gerichte empowerment meditatie gaan we helemaal terug naar daar waar de frequentie van het Levenszaad is aangepast en deze reikwijdte van het Geestesbewustzijn aan ‘oorlogs-bewustzijn’ is gekoppeld. Oorlogs-bewustzijn reikt veel verder dan de plaatjes en de beelden. Het is wanneer er sub-persoonlijkheden ontstaan, frequentiezones die niet synchroon met elkaar lopen, gekoppeld aan o.a. de invoeging van tijd-en-ruimte zoals wij die hier kennen. Oorlogsbewustzijn is het leven in lagen, in aspecten, waarin geen synchronisatie of ‘verlossing’ mogelijk is. Overlevingsbewustzijn.
Het zit in de kleine dingetjes, niet alles in de tijd kunnen krijgen, niet aan bepaalde dingen toekomen. Keuzes dienen te maken waardoor je een ander belangrijk iets voor jouw wezen dient te laten, of weg dient te zetten.
We gaan diep reizen in het oorsprong wezen om de exacte frequentiezone binnen te gaan waar deze capsule, dit zaadje is ontworpen. Hierin komen we terecht in de frequentiezone die hier in de beelden is gematerialiseerd als Wewelsburg in Duitsland, het ‘spirituele’ hoofdkwartier van de SS, en een kernlaag van de Arische schil. Dit is de verborgen zone waarin het brein van de mens wordt aangestuurd via triggers en invoegingen. Wewelsburg is de hoeder van het zaadje van oorlogsbewustzijn, en we mogen als waarnemer en vanuit het voelen recht in deze frequentiezone gaan staan, zodat je het patroon kunt detecteren in je hologram.
Tijdens deze extra Zoom zal ik een diepgaande, nieuwe Duitsland blauwdruk meditatie leiden, waar we afreizen naar het actieve, onzichtbaar gehouden systeem dat achter Wewelsburg in de menselijke ervaringswereld actief is. Duitsland is de frequentiezone binnenin onszelf waar het geheugen is waar de mensheid werkelijk voor is gecreƫerd, waar komt de mens vandaan? In dit bewustzijn kan de mensheid direct aanwezig zijn in het geboorterecht van creatie. Vrije scheppers, werkelijk voelen wat schepping is. De Bundesrepubliek betekent dat de kennis van de menselijke verbinding aanwezig is en wederkeert in de mens zelf. De werkelijke menselijke geschiedenis, op Aarde in relatie tot het multiversum.
We gaan werkelijk heel bewust door een kernlaag van de schil heenbewegen, en het ontwerp van dit alternatieve levenszaad waarnemen. Jezelf leven inblazen in een bandbreedte die zeer omvattend is.
Deze nieuwe Duitsland booster/empowerment meditatie zal doorwerken op praktische lagen, en ondersteunen in een stroom waarin alles gewoon lukt, alles gewoon kan. Het is een extra drukpunt recht door een verkrampende schil heen.
We gaan er een prachtige avond van maken.


Deze Zoom is op zaterdagavond 29 april 2023. De zoom is van 19:30u t/m 21:10u. De uitwisseling is 8 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.