29 januari 2024: Humanity: The Colonization of Lyra, deel 2

Dag lieve mensen, vanuit hartelijke passie voor de Ronde Tafel en het bewust her-communiceren van galactische informatie kondig ik aan dat er op maandag 29 januari 2024 nog een tweede deel wordt gehouden over de kolonisatie van Lyra en de blauwdruk van ons universum. Onder deze tekst zal ik de originele tekst van deel 1 copy/pasten, zodat het één-en-ander nog even terug te lezen is qua basiskennis.

Tijdens dit tweede deel, die fungeert als basissetting voor 2024, zal er verder gecommuniceerd worden over het oer-veld van Lyra, binnen de wezens-alchemie en welke impact de verschillende scenario’s op Lyra hebben (gehad) op alles wat leeft. We gaan verder kennismaken met het oer-ras van Lyra, wat de Mongulianen worden genoemd. De ‘Mongul’ is een Leeuwenras wat de informatie m.b.t. portalen van dit universum openhoudt. Zij zijn veldhoeders van het veld van ons universum. De stabielhouders van de toon. Zij werden door het bewustzijn, als seeds, gecreëerd om ons universum stabiel te houden.
Tijdens deze Zoom-workshop gaan we verder in op de multi-universele paradox van Lyra, en hoe het teruggaat naar het AL, de rechtstreekse ENE Bron-ervaring, zoals het IS. We gaan verder met kern-alchemie, en een volgend gevoelsveld in om waar te nemen wat er nu gebeurde met de Draconische insertie. We gaan een route in waarin wij vanuit ons vermogen om open te zijn in onszelf kunnen zien waar de Draco’s vandaan kwamen met hun motivaties, en hoe ze hun bewustzijn ‘out-of-nothing’ verplaatsen naar dit universum door de geschiedenisbanen in andere universum te veranderen. Hierin werd een alternatief portaal systeem gesimuleerd waarin volkeren naar andere lagen van identiteitsvorming werden verplaatst. Lyra werd gekoloniseerd in verschillende dimensies. En werd ook een opvangplek voor gevallen humanoide-rassen, vluchtelingen.
Dit alles heeft een grootste impact (gehad) om vele lagen van ervaring. Voor het eerste werden er ‘schaduw-lichamen’ gesimuleerd. Een technocratisch hoogstandje die het epicentrum werd van alle identiteitscrisissen en het wissen van geheugen.
Tijdens deze workshop via Zoom gaan we verder met het bewust openstellen van de Lyraanse archieven. Door middel van transmissies, afstemmingen, bekrachtingen, erkenningen en kennisuitwisseling gaan we het veld van Lyra in onszelf verder herkennen en in beweging brengen.
Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn.

Deze Zoom is op maandagochtend 29 januari 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:15u. De uitwisseling is 13,50 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco ImmanuëlEen stukje tekst van deel 1, 18 januari 2024

De Lyranen zijn de oorspronkelijke hoeders van een frequentietoon waarbinnen we het ontstaan van ons universum in onszelf kunnen ervaren. De geboorte van ons universum, met het bewustzijn gecentreerd in onszelf, en waarin we kunnen ervaren hoe ons universum synchroon loopt met talloze universa. Lyra is ons volle geheugen van geboorte in het AL en het behoud van bewuste geboorte in dit universum.
Lyra wordt, vanuit het matrix-perspectief, omhuld met mystiek, met belangrijke wezensherinneringen die de programma-makers van ons systeem graag buiten willen houden. Het is een laag in ons eigen neurologisch veld waarbinnen we kunnen waarnemen hoe de mensheid en verschillende volkeren na hun val zijn verplaatst naar andere realiteiten. De oorspronkelijke Lyranen hebben vele mensenrassen opgevangen in dit universum vanuit gebeurtenissen in een ander universum. Juist omdat ons aards-menselijke brein in dit lichaam is aangepast op het wissen van dit geheugen kan het ook letterlijk een soort error/een waas/een duizeling veroorzaken. Een band om je hoofd-gevoel. Een stevige druk!

Het dossier Lyra dient in jaar X extra ontsloten te worden, omdat hier de trillingsfrequentie en het geheugen is van hoe er verschillende componenten in het brein van de humanoide wezens zijn aangelegd waar o.a. de Draconiërs het bewustzijn van mensen kunnen verplaatsen naar andere locaties en ervaringsvelden. Het is een kernpunt voor het doorzien van slaven-DNA. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat dit het universele nest is voor ‘dualistisch interdimensionaal’ zijn. De spagaat waar wezens in kunnen leven, onder controle van een rasterwerk die de dualistische tak van de Draconiërs daar hebben aangelegd. Om niet te veel in oorzaak-gevolg te belanden, is het vanuit Lyra belangrijk om ook te zien wat er met de Draconiërs is gebeurd. Waar komen zij vandaan binnen al die motivaties? Omdat de Lyranen via iets wat ze niet hebben kunnen zien aankomen, de Draconiërs als ‘refugees’ toegang hebben verleend tot hun sterren-civilisaties.

We leven (nog) in een gefragmenteerd werkelijkheid waardoor het verleidelijk is om met aspecten en vlagen van herinneringen bezig te gaan. Daar waar niet de volledige ordening is, en niet altijd touwen aan vast te knopen zijn. Hierdoor is het belangrijk om de Lyraanse archieven in te gaan om een stabiel veld te initiëren waarbinnen we zelf in staat zijn om de werkelijke galactische geschiedenis in onszelf te ervaren. Vanuit de werkelijke interdimensionaliteit (die bewust is) de spagaat van het interdimensionaal zijn kan doorzien. Wat zijn de werkelijke motivaties van humanoiden en buitenaardse rassen?