29 juli 2023: De Spirit van Vruchtbaarheid: Een Lake Titicaca Bekrachtigings Meditatie

Aloha lieve mensen, prachtige wezens,

Op zaterdagavond 29 juli 2023 geef ik de laatste ‘Zoom’ van juli 2023. Dit is een verdiepings/bekrachtigings-meditatie en een reis binnen jouw heelheidswezen, waarin we de gevoelsvelden/de informatievelden in gaan van het Titicacameer. Dit hoogstgelegen meer op Aarde, gelegen op de grens van Peru en Bolivia, is het centrale geheugen/de frequentietoon van ons vruchtwater. Een volledig vruchtbaar en heel vruchtwater. Dit oorspronkelijk geheugen van het vruchtwater is een herstel van het geheugen van jouw volledige aanwezigheid in het geboortekanaal (interdimensionaal), als ook de trilling van oorspronkelijk vruchtwater waardoor je jezelf volledig in kunt bedden. De informatievoorziening is dusdanig volledig dat je eigenlijk de gehele aardse tijd in het vruchtwater van je moeder kunt herbeleven, en bij jezelf kunt blijven in het nu. Hierdoor kun je je eigen veiligheid zijn. Je eigen volledige bewuste geboorte waar je volledig bij bent, zonder te dissociĆ«ren. Hierdoor kun je dualistische communicatie, niet-geborgenheid, ontstaan van spanning in je vorming (botten, bloed, cellen, atomen) etc helen en terugleiden naar je eigen informatievoorziening. Titicaca werkt op jouw gehele vorming als wezen, en werkt helend op de gehele simulatie van ‘automatische geboorte’ binnen de matrix-‘broedmachine’. Vruchtwater, jouw vruchtbaarheid, het herstel van de volledige onbevangenheid die je in essentie bent. Helemaal levend en tappend uit jouw eigen informatievoorziening. Titicaca is multidimensionaal, van binnenuit/buitenaf een bewuste herbeleving van jouw gehele vorming en baarmoedertijd, en tegelijkertijd volledig de trilling van (vrucht)water in je voelen. Volledig jezelf zijn en ontvangen, dieper voelend en sneller trillend dan onbewuste genetische programmering.
Titicaca mag gezien, gevoeld en beleefd worden, voorbij de mystieke sluier die is ingevoegd over deze informatievoorziening.

Tijdens deze Zoom van anderhalf uur gaan we een bekrachtigende, ontspannende, helende en chirurgisch meditatie doen om de bandbreedte van jouw oorspronkelijke vruchtwater aan te zetten in je gevoelswereld. Het is het epicentrum van thuis zijn in je eigen volledige, ingebedde informatievoorziening. De kracht die alle thema’s over gebrek aan liefde vrijtrilt en terugbrengt naar jouw essentie. We gaan hierin ook bewust mediteren op het oorspronkelijke veld van MU, de onbevlekte variant, die direct samenloopt met de Titicaca blauwdruk.
Moge het een bewuste, heelheidsreis worden in jou waarin je jezelf bent en aanraakt door alle dimensies van het vruchtwater.
Jij bent de galactische mens, hier-en-nu, en in wording, door tijdslijnen.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op zaterdagavond 29 juli 2023. De zoom is van 20:00u t/m 21:30u. De uitwisseling is 8 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuƫl