29 juni 2023: The Toolbox: A New Dimension of Conscious Cellular Re-Programming

Een hele goededag lieve, mooie mensen,

Op donderdagavond 29 juni 2023 geef ik een nieuwe workshop via Zoom, een volgende Toolbox, die voor iedereen te volgen is, ook als je de vorige delen niet hebt meegedaan. De Toolbox-workshops zijn er extra op gericht op bewust praktische tools te installeren die een bijdrage hebben in de tot-bloei-koming van je interdimensionale, galactische bewustzijn. Praktische tools voor het dagelijkse leven. Hoe om te gaan met jezelf en de talloze gelaagdheden van ons diamanten-bewustzijn? De mensheid (en dan heb ik het alleen nog over de mens) heeft een zeer lange intergalactische geschiedenis, die stap voor stap wordt herinnert, waardoor de lichtcontouren van het heelheidswezen recht door de fysieke verschijningsvormen heenvallen.

Deze Toolbox staat volledig op zichzelf en zal gaan over het ontstaan van de cellen, het werkelijk je cellen binnengaan. Hoe kun je een inlogcode betreden in jezelf waardoor je het ontstaan van je cellen opnieuw kunt ervaren, om ze werkelijk vanuit binnenuit te kunnen ervaren? En hierin leg ik een sterke nadruk op de diepe betekenis van bovenstaande woorden. Om ze werkelijk van binnenuit te kunnen ervaren! Er is een bewegend stiltepunt waarin we voorbij het hacken van de cellen kunnen gaan om vanuit de volledige senses te kunnen zien/voelen wat de cellen nu eigenlijk zijn. Hoe diep gaan cellen en celgeheugen? Wat is er gebeurd waardoor we in een realiteit leven dat we wel cellen in ons hebben, maar niet volledig van binnenuit kunnen voelen en zien wat ze werkelijk zijn? Hoe kun je deze binnenwereld betreden zodat je zelf je volledige informatievoorziening kunt uploaden? Hoe kun je hierdoor het oorspronkelijke celgeheugen (op een gezonde wijze) triggeren, waardoor de functie van de cellen verandert? We gaan dus heel praktisch werken met allerlei tools om de cellen volledig bewust te ‘herprogrammeren’. Jij bent er volledig bij.
We zullen gaan werken vanuit de innerlijke Quan Yin, Lorah Elidhirim (Elven Ouders) en Melchizedek-bewustzijnsvelden, die archieven in zich dragen waarin oneindig veel ervaring is met de evolutie van cellen, ook in de geinfecteerde bandbreedte waarbinnen wij onszelf (nu nog) ervaren.
We gaan heel bewust de cellen uploaden, je eigen chirurg zijn, je eigen bandbreedtes aanleggen waardoor je de cellen ook echt kunt voelen. We gaan o.a. werken met de oorspronkelijke krachtenvelden van kristallen, elementen, mineralen en vitaminen. Hoe kun je bv vanuit pure geestkracht jezelf uploaden met de oercapaciteiten van magnesium, zinc, vitamine B-12, vitamine D etc etc etc? Hoe kun je de onzichtbare gaten (de Maria Magdalena simulatie) vullen met de eigen oer-aanwezigheid? Hoe kun je je cellen en lichaam afstemmen op de werkelijke Nieuwe Aarde frequenties die recht doen aan alles wie je in essentie bent? We gaan het vooral voelen, deze immuniteitskrachten. We gaan een verdieping in, afgestemd op de energie van eind juni 2023.
Tijdens de gehele Zoom zullen we aanwezig zijn vanuit het VELD van heelheidswezens. En heelheidswezens hebben het vermogen om te voelen, en ook de dieptes van hun gevallen aspecten te ervaren, voelen, te scannen en levend te verklaren. We gaan meditaties doen, veel voelen en ervaren, nieuwe dieptes van ontvangen en richtkracht in beweging brengen en kennis/informatie uitwisselen over al het bovenstaande…en nog meer, wat er wenst te ontstaan.
De Nieuwe Toolbox IS en staat klaar. Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn, als hoeder van jezelf, als hoeder van het VELD.

Deze Zoom is op donderdagavond 29 juni 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël