30 januari 2023: The South Africa Formula: The Cradle of Mankind

Dag lieve mensen,

Op maandag 30 januari 2023 geef ik een nieuwe zoom over de wonderlijk mooie blauwdruk van Zuid-Afrika en het Afrikaanse continent. Hierin zullen we een prachtige combinatie gaan ervaren tussen de op zichzelf-staande code en de verhoudingen met de Nederland-Engeland vaarroutes rondom kolonisatie. Hoe liggen de lijnen nu werkelijk?
Zuid-Afrika, the Cradle of Mankind, de blauwdrukhoeder van de Spirit van Afrika. Zuid-Afrika is de gevoelsmatige stemvork, de reikwijdte om Afrika in onszelf te kunnen ervaren. De levende innerlijke formule in onszelf te kunnen ervaren. Afrika is de navelstreng met je oorsprong, de oorsprong van de Aarde: De bezieling waarin je volledig dienstbaar kunt zijn aan het veld en wat er nodig is op Aarde. Het is de geometrie waarbinnen al wat-jij-bent in relatie tot de Aarde voelbaar is, in jezelf is. De tonen, de resonanties, de overkoepelende frequenties die nodig zijn om Aarde te kunnen voelen en horen. De grondtoon. Afrika bevat de geometrische code die in onszelf nodig is voor de volledige ontkieming van het zaadje. Het bevat het gehele pakketje van de evolutie van de Aarde. Het is de geometrie van the Earth Body. Het is het geheugen van de rol van de Aarde en haar mensheid in het geheel. Wat is de purpose van onze aanwezigheid hier? Hoe valt de Aarde en de mensheid samen met het gehele plaatje? Afrika is de oorspronkelijke geometrie die nodig is, ook binnen ons lichaam, to experience the whole picture.
Afrika is een viering, een viering van de eenheid met onszelf, met het Aarde-bewoner zijn in een oneindige kosmos. Het is de embodiment van het AL en het vermogen om liefde, licht en geometrie tegelijkertijd te kunnen ervaren in je lichaam. De Bron van je eigen design. De Meester designer.
Dit wetende is het misschien heel goed te begrijpen waarom Afrika zo’n experiment-gebied is, een exploitatie-gebied, vanuit heel veel verschillende lagen en motieven, van het puurste tot het diepste misbruik.
Zuid-Afrika is de inlogcode om de Spirit van Afrika te kunnen blijven voelen in jezelf. Het is de wieg van de mens, juist omdat wanneer de mensheid Afrika in zichzelf kan ervaren, er een volledig fysiek eenheidsbewustzijn beleeft kan worden. Een harmonie met de Aarde en haar gehele geschiedenis en functie in het AL. De Aarde en de mens die hun verhoudingen helder hebben en recht hebben staan.
Zuid-Afrika is ons vermogen om Afrika te omhullen. Om alle lagen binnen het Afrikaanse veld, in onze eigen psychologie te kunnen zien en voelen. Het is de intrede in het individuele en collectieve dossier Afrika. Wie bewust aanwezig is in de blauwdruk van Zuid-Afrika in een recht zelfbesef stabiliseert de toon zodat je steeds dieper Afrika in kunt gaan, en eigenlijk de hele geschiedenis van de mens en alle continenten in kunt gaan. Het is de frequentiezone waarin jouw eigen bewustzijn, in co-creatie met de Aarde haar wezen opent, haar schelpt opent, om de werkelijke geschiedenis te zien. Wat is de Aarde in oorsprong en hoe is zij geworden zoals zij nu is? Planetair, in relatie tot het zonnestelsel, de galaxie, het universum, de kosmos, de galactische oorlogen. It is all of Earth’s memory.
Tijdens deze Zoom neem ik iedereen mee op een prachtige reis in de innerlijke frequentiezone van Zuid-Afrika. Moeder Aarde opent haar wezen in het werkelijke samenzijn met jou. Hierin zullen we verschillende belangrijke krachtpunten aanraken. Natuurlijk Kaapstad, de Tafelberg, Lion’s Head, Signal Hill, Kaap de Goede Hoop, de samenkomst van de Atlantische en Indische Oceaan, Johannesburg, Stellenbosch, Bloemfontein, Drakensbergen. Kaapstad is de omhulling van de Zuid-Afrika blauwdruk, de moederstad. De wetmatigheid van Zuid-Afrika, daarom ook 1 van de 3 hoofdsteden van het land. Ook neem ik de relatie mee met Nederland, Frankrijk en Engeland, in relatie tot kolonisatie.
We gaan tijdens de Zoom zeer diepgaande afstemmingen in om innerlijk kosmisch Afrika te beleven. Zuid-Afrika, vanuit de energie van NU, opnieuw te beleven. Hierin gaan we het heel bewust door laten stromen. Een bewustzijn mag zich heropenen over deze laag van oorsprong en slaven-DNA. Hoe zit deze in elkaar in de Zuid-Afrika lijn?
Let’s get back to the roots of all-of-existence. Welcome to Africa!
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op maandagochtend 30 januari 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël