31 augustus 2022: De Limburg Blauwdruk

Hallo lieve mensen,

Aanstaande woensdagochtend 31 augustus 2022 geef ik een extra Zoom over de blauwdruk van Nederland: Nieuwe codes, nieuwe formules waardoor de informatiestroom en feeling met onszelf en de innerlijke Nederlandse blauwdruk groeit. De Nederlandse innerlijke krachtcentrale dient hersteld te worden zodat we weer in een positie zijn van doorzien, alle vallen doorzien om van daaruit een baken te zijn van werkelijke vrijheid. We gaan een nieuwe kant belichten van onze innerlijke Nachtwacht. 
De Zoom zal gaan over de essentie achter de provincie Limburg. Hier mag nog veel meer over gecommuniceerd worden. Limburg is de verbinder in Nederland. Het geheugen, de kracht van daadwerkelijk kunnen verbinden met jezelf. Het is een herdefiniëring van wat verbinden nu werkelijk is in essentie. Verbinden is heel gelaagd. Verbindingen en coalities kunnen gemaakt worden in heel veel frequenties van de val, op veel verschillende tonen en vanuit verschillende motivaties. Limburg is ook het geheugen wat onbevlekt verbinden is. Wat betekent het nu werkelijk? En hoe wordt er in talloze dimensies geknoeid met het perspectief van verbinden? Waar ben je werkelijk verbonden mee? Limburg is ook het vermogen om vanuit binnenuit/buitenaf te verbinden met alles wat Moedercel is. Wanneer je daadwerkelijk met je essentie verbindt zorgt Limburg voor een vermogen om onszelf volledig te ontvangen en alles aan te kunnen gaan. Limburg is ook een formule om de daadwerkelijke verbindingen in Nederland te kunnen voelen en zien. Het is de intrede in de Moedercel. Want wanneer je de intergalactische Moedercel niet in kunt, of er niet in bent, hoe kun je dan daadwerkelijk verbinden? Het is het leven achter de triggers en achter het veld waarin liefde en angst verstrengeld met elkaar zijn. 
Tijdens deze Zoom gaan we de formule van Limburg VOELEN en ERVAREN. We gaan het aanvliegen vanuit het menselijke en galactische verbindingsveld. Hierin worden de blauwdrukken/drukpunten meegenomen van Maastricht, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Roermond, Venlo en het Witte Stadje Thorn. Door deze formule zullen we een ervaring in werking zetten waarin de oorspronkelijke hologram van verbinden voelbaar/zichtbaar is. Moge de blauwdruk van Limburg heel bewust (opnieuw) op AAN worden gezet.
Via meditaties, bekrachtigingen en informatie-uitwisseling zullen we de reis maken in de innerlijke formule, de innerlijke reikwijdte. Wat communiceert Limburg werkelijk en hoe kunnen we door het schaduwrasterwerk heen prikken?
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op woensdagochtend 31 augustus 2022. De zoom is van 10:00u tot 13:20u. De uitwisseling is 12,50 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël