3 november 2021: Kanata: The Antarian Code of Canada

Dag lieve, mooie mensen,

Op woensdagavond geef ik weer een volledig nieuwe, upgegrade Zoom over de galactische reikwijdte van het prachtige land CANADA, wat qua oppervlakte na Rusland het grootste land op Aarde is. De oorspronkelijke, inheemse naam van Canada is KANATA, wat een directe code is om alles werkelijk alchemistisch te zien vanuit het oorspronkelijke perspectief en alles wat verdraaid en vertroebeld is terug te draaien naar het oorspronkelijke perspectief.
Om meteen met de deur in huis te vallen: De Canadese blauwdruk symboliseert ons vermogen om in het vereenigde bewustzijn te zijn, waardoor je werkelijk vanuit vrijheid kunt waarnemen en bewegen. Canada is de gemeenschappelijke deler: Een individueel en collectief ontwaken waardoor de oorspronkelijke werkelijkheid en jouw unieke onbevlekte waarneming IS en groeit. Canada is eigenlijk het inplugsysteem van de Antariaanse frequentie in ons hologram. Het is de inlogcode om de Antariaanse wereld en haar unieke informatie-voorziening te koppelen aan het communicatiesysteem van de Aarde. De Antariaanse bewustzijnswezens hebben de functie vanuit het centrale meta-universum om het veld van vrije evolutie te ‘hosten’, te ‘hoeden’. Zodat in iedere wereld wezens hun volledige hart-en-hersencapaciteiten kunnen benutten, waardoor volledige harmonieuze, geavanceerde samenlevingen en civilisaties kunnen bestaan. De Antarianen zijn daardoor ook de hoeders van de benodigde vrijheid die wij als mensheid dienen te ervaren en ontwikkelen om werkelijk de Nieuwe Aarde te kunnen ervaren. Canada is de informatie van het midden, waar mannelijk en vrouwelijk in onszelf samenvallen en de allesomvattende werkelijkheid achter de programma’s haar intrede doet. De code van jouw vrije wezen die daadwerkelijk kan landen door de programma’s heen die de Aarde en de zielen op Aarde hebben gehackt en geclaimd. Het is de constante aanwezigheid van jouw vrije toon, waardoor je daadwerkelijk kunt leven vanuit de vrije zone.
Canada is het inloggen in het ‘3e’ punt, waar de kennis/wijsheid is van de grote ‘vereeniging’ op Aarde. De vereeniging vanuit vrijheid. In het derde bewustzijn evolueert de realiteit van ‘het is er al’. Hierin is ‘het is er al’ en ‘wij hebben dit al-weten in ons’ een vanzelfsprekendheid. Het is een diep weten, een volledige, stabiele allesomvattende ervaring. In de oorsprong van de Canadese blauwdruk ben jij de grote wegkenner van het vereenigde veld en kun je de blauwdruk van werkelijke vrijheid weer ervaren zoals het gewoonweg IS. Vrijheid is en is niet gevoelig voor gedraaide, niet-ware percepties.
Canada symboliseert het derde, vereenigde punt, waardoor de vrije-zone kennis volledig kan doorstromen en jij jezelf daadwerkelijk weer tot je beschikking hebt. Jij bent beschikbaar, als heelheidswezen. Deze frequentiematige aanwezigheid in jezelf loopt samen met de informatievoorziening van de Canadese provincies “Newfoundland” en “Nova Scotia” (Nieuw-Schotland).
Tijdens deze avond zullen we nog veel dieper ingaan op wat Canada werkelijk is en waarom Canada het esdoornblad in haar vlag draagt. (The Maple Leaf Flag). Waarin het woord maple het woord map in zich draagt. De individuele en collectieve map (kaart) van de vrije evolutie en de zijns-staat van vrijheid. Zoals jullie van me gewend zijn zal ik al het bovenstaande, en meer, in elkaar laten klikken, als één verhaal, als één context, zodat de codes ook daadwerkelijk in onszelf kunnen vereenigen. Moeder Aarde’s levenskracht is in Canada zeer groots aanwezig, en we zullen volop communiceren over de reden waarom juist dit land in het matrix-model het 2e grootste geografische landoppervlak op Aarde is. Hoe kunnen we weer optimaal aanwezig zijn en de intergalactische, geestelijke kernkracht die Canada symboliseert?
We gaan veel kennis uitwisselen over verschillende krachtpunten/drukpunten. Naast Newfoundland, Nova Scotia zullen we ook bewust werken met Niagara Falls, Vancouver, British Columbia en de alchemie van de Rocky Mountains om een formule in werking te zetten waardoor de Canadese bibliotheek in onszelf uitgelezen en geleefd kan worden. Hierin zullen we de Antariaanse oercodes verder in werking zetten. Inloggen in Canada is het in werking stellen van de Antariaanse kern. De force van werkelijke vrijheid zijn en kunnen hanteren.
Tijdens de meditaties zullen we in het veld veel meer feeling ontwikkelen met deze kracht/focus in onszelf, en met de native people van Kanata, die de hoeders van het land, de bergen en de meren zijn. Heel bewust zullen we deze frequentiezone in onszelf in werking zetten. Welkom in de grootste reikwijdte van het innerlijke Canada/Kanata.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom avond is op woensdagavond 3 november 2021.
We beginnen om 19:00u en eindigen om 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen en de opname willen ontvangen is de uitwisseling tevens 15 euro per deelnemer. Iedere live-deelnemer krijgt standaard de opname.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .
Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen.
Aub voel je vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Hartelijk dank.
Ik heb er heel veel zin in om dit grootse domein samen met jullie te betreden. Wie weet tot dan.
Love, Nanco Immanuël