4 juli 2023: Golden Egypt: Entering the Dreamcatcher Dimension

Dag prachtige, mooie mensen,

Op dinsdagavond 4 juli 2023 geef ik een nieuwe workshop via Zoom over het Gouden Egypte. Hierin gaan we nieuwe reikwijdtes en dieptes in van onze oorspronkelijke alchemie, en de blauwdruk van Egypte.
Egypte is het geheugen van ons eigen bewustzijn, waarbinnen wij ‘beheerder’ zijn van al onze archieven rondom creatie. De daadwerkelijke scheppingservaring. Egypte is alle elementen van creatie. Alles wat dat is en wat daarmee te maken heeft. Egypte werd in ‘de oude tijden’, al voordat Atlantis viel, een centrumpunt van gemachtigdheid en dualistische macht. Wie beheert de schepping, de scheppingskracht en ook de informatie van de verhalen rondom de schepping? Egypte werd ook het gebied waar de bandbreedte werd aangelegd (het design) van deze 3-dimensionale lichamen.
Wezens die in hun oorspronkelijke geboorte zijn, zijn zelf de volledige informatie, de daadwerkelijke ervaring. Oorspronkelijke, zeer liefdevolle wezens hebben in vele scenario’s dit (gedeeltelijk) open kunnen houden, terwijl het bewustzijn viel en vele gevallen menselijke en buitenaardse civilisaties belangen hadden om de gevoelservaring en de verhaallijnen aan te passen, waardoor afhankelijkheid en hiërarchische macht hoogtij vierde.
Egypte werd het centrumpunt voor het interdimensionale, geestelijke insertiemodel wat we de matrix zijn gaan noemen. Egypte is het dunne lijntje tussen jouw oorsprong-bibliotheek (jouw vrije toegang), en de bibliotheek van hoe de matrix is opgebouwd, bouwsteen voor bouwsteen. De piramides, de sfinx, de bibliotheek van Alexandrië en de tempels refereren naar al deze gelaagdheden van onze galactische psychologie.

Tijdens deze workshop via Zoom gaan we vanuit ons bewustzijn afreizen in onszelf, in het ontstaan van de piramide om onszelf toegang te verlenen tot het ontstaan van de droomwereld. We gaan de ‘dreamcatcher dimension’ in. Het ontstaan van de matrix en de exacte lijn waarbinnen het bewustzijn werd gepenetreerd en het concept dromen ontstond. Droom-bewustzijn is aan alle kanten zeer gelaagd. Om de droomwereld, het slapen in de droomwereld en het ontstaan van de droomwereld binnen te gaan dienen we af te reizen naar een bandbreedte die in Egypte manifesteerde als farao Toetmosis IV (de 4e Tutmosis). Deze farao uit de 18e dynastie is als een kruispunt in ons eigen bewustzijn, een dossier-hoeder van wezens, waarin wij zelf heel bewust de droomwereld kunnen betreden en van binnenuit/buitenaf kunnen zien, voelen en ervaren wat dromen nu werkelijk is. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat dit een kerntoon is om met behoud van je hele wezen de matrix te kunnen zien in het ontwerp, voorbij geestesbeinvloeding, waarin je in een droom, in een droom, in een droom, of een laag in een laag in een laag terecht komt.
Toetmosis is die laag in onszelf waarbinnen we onszelf ‘wakker tikken’ in het mind-control stuk waarbinnen het bewustzijn gegijzeld is in een hersengolf waarin het één is met de droom, de geinvaseerde droom, onder de spreuk van buitenaardse mind-controllers.

Toetmosis IV is de farao die in de verhaallijnen gekoppeld is aan Jozef, de Israeliet uit één van de 12 stammen van Israël, en waarin Jozef de rol vertolkte van de man, de adviseur die Toetmosis’ dromen verklaarde. Dit verhaal is een hele bekende in de Bijbel (Genesis).
Tijdens deze Zoom gaan we in onze eigen archieven kijken wat hier nu werkelijk wordt gecommuniceerd, en hoe Archontische mind-controllers de Egyptenaren hebben geinfecteerd. Wat is er nu werkelijk gaande? Dit is een zeer geavanceerde 4D realiteit!!!
We gaan het dossier Toetmosis IV in, waarin ook Horus, de sfinx, de tabletten van Toetmosis, de piramide een essentiele rol vervullen. Hoe is het allemaal gelinkt en welke impact heeft dit op ons bewustzijn nu? Hoe ver strekt het Toetmosis IV bewustzijn? We gaan reizen in onszelf, en ook in het quantumveld van de farao’s om een grotere bandbreedte in te gaan wie de farao’s waren, en waar zij in talloze lagen mee te dealen hadden. Het dossier Jozef-Toetmosis IV is hier een zeer essentiële schakel in. Niet alleen vertelt het veel over wie wij zijn hier-en-nu, ook legt het vele gevoelens bloot, en informatie over het ontstaan van de piramides en de sfinx. Het is de mogelijkheid om te ontwaken in het epicentrum waar jij zelf de toegang bent tot de bandbreedte/betekenis van dromen, en het ontstaan van de geinjecteerde dromer. Moge jouw Bron-lichtlichamen recht door de droomwereld heen vallen en navigeren!
Tijdens deze Zoom gaan we dmv meditaties/transmissies, bekrachtigingen, kennisuitwisseling en een vitale groepsafstemming nieuwe Kronieken van de Gouden Egypte bibliotheek in.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op dinsdagavond 4 juli 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël