16 mei 2023: The Orion Nebula

Aloha mooie, lieve mensen,

Op dinsdagochtend 16 mei 2023 geef ik een nieuwe Zoom over de oorsprong van het Orion-bewustzijn, en wat wij waarnemen als de Orion Nebula, ofwel het ‘geboortecentrum van sterren’.
De oorsprong van het Orion-bewustzijn is allesomvattend. Orion is in essentie de grote dans, de Bron-kaart, de infrastructuur van het veld. Hoe werkt het veld, en wat-is-wat en wie-is-wie in het veld? Hoe liggen alle verhoudingen? Orion is de bewustzijnsdans in de ether, in alles wat wij element noemen. Het Orion-bewustzijn in wezens is een wezen die volledig aanwezig is in zijn/haar bibliotheek, één met alle elementen van het leven zelf, vrij-navigerend door ervaringswerelden, zoals de Aarde, Pleiaden, Sirius, Lyra, Arcturus en zoveel meer. Orion is als de allesomvattende ruimte waarbinnen alles ademt en zichzelf ervaart. Wezens, sterrenstelsels, clusters, zonnestelsels, levensvormen, ruimteschepen, Orion is dat bewustzijn in onszelf wat alles is en bij elkaar houdt. Gewoonweg het VELD.
Ook wij hier op Aarde zijn één met onszelf, met het veld-der-verhoudingen. De Aarde is aanwezig in conscious space, consciousness itself.
Tijdens deze Zoom gaan we een belangrijke innerlijke bewustzijnscentrale aanraken, namelijk onze eigen toegang, ons geboorterecht om de Orion Nebula te ervaren. De Aarde heeft een eigen toegang tot de archieven van de Nebula, omdat hier de bibliotheek aanwezig is waarbinnen wij onszelf kunnen ervaren als de geboorte van een ster. We gaan verschillende gelaagdheden binnen van de Orion-Nebula en wat het doet met onze oorspronkelijke ervarings-en-gevoelswereld. We gaan vanuit volledige bewuste aanwezigheid ervaren wie wij zijn vanuit het Nebula-gevoels-en gezichtsveld.
Het is een belangrijke, innerlijke ambassade om veel meer feeling te ontwikkelen met wie jezelf bent, en hoe je vanuit jezelf kunt vertrekken, bij jezelf kunt blijven, terwijl reizend door Orion.
Orion-bewustzijn, de oorspronkelijke blauwdruk, heeft de functie om ons universum samen te laten vallen met de oneindigheid der universa. Dit universum, door middel van onze ademhaling, mag die stap maken. De belichaming van de oneindige dans. De vrije doorstroming.
Ook zullen we ingaan op de schaduw van Orion, en verschillende buitenaarde groeperingen die juist van hieruit controle houden over de ‘Dark Fleets’ en o.a. het manipuleren van het zonnestelsel. Het inloggen in je eigen Orion Nebula zorgt ervoor dat je door al die lagen van Orion kunt reizen, met een intact gevoel en kompas. We gaan de wezens ontmoeten die het oorspronkelijk geheugen van de Nebula hoeden, the gatekeepers.
Vanuit transmissies/meditaties, bekrachtiging en kennisuitwisseling zullen we de innerlijke Nebula Orion bibliotheek betreden. Onszelf heel bewust opnieuw ontdekken binnen deze reikwijdte, binnen dit ‘Koninkrijk’. Moge Orion nog veel bewuster van binnenuit ervaren worden en in ere hersteld worden.
Ik kijk erg uit naar deze Zoom. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op dinsdagochtend 16 mei 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël