5G: Dealing with Military Technology

Dag lieve mensen,
Op zondagochtend 6 maart 2022 geef ik een extra over de 5-G technologie in combinatie met de werkzaamheid van het Zwitserse concern CERN.
Tijdens dit deel, die voor iedereen te volgen is, gaan we weer een stap verder in wat 5G nu eigenlijk is vanuit een galactisch perspectief. Wat is de werkelijke agenda van 5G? Hoe ver gaat het? En hoe wenst de Cabal 5G in te gaan zetten de komende tijd, juist nu landen weer open lijken te gaan? How is it all connected? Wat doet de bandbreedte van 5G in relatie tot de mRNA-vaccinaties en morgellons en nano-deeltjes? Wat gebeurt wanneer de bandbreedte van 5G satellieten wordt gekoppeld aan de nano-particles?
Wat zijn de mogelijkheden van 5G als militair oorlogswapen en wat kunnen we doen om zo dichtbij onszelf te zijn zodat we de agenda kunnen wijzigen? Juist NU is het belangrijk om bewust te zijn van de impact van onze aanwezigheid.
Tijdens deze Zoom gaan we de frequenties nog meer scannen in onszelf, om de cyborg/transhumanistische agenda nog meer te doorzien. Hierdoor brokkelt het algoritme nog meer af. We mogen voelen dat wij de wijziging zijn van het klaarstaande script, die alleen maar kan bestaan vanuit onbewuste consensus. Wanneer jij er bewust bij bent en staat voor wie je bent, wordt de mogelijkheid tot materialisatie geëlimineerd.
Ook gaan we in op de blauwdruk van Zwitserland en de functie van CERN en de deeltjesversneller. Wat is het? In mijn optiek is CERN de ‘donkerste’ creatie op het planetaire domein. Het is van belang om hier nog meer inzicht in te krijgen.
Naast de vele informatie die wordt uitgewisseld zal er ook een bekrachtigingsmeditatie zijn waarin we vanuit het absolute voelen nog meer door deze frequenties heen kunnen navigeren. Moge wij zelf weer de Bron-scheppers zijn in ons eigen leven. We gaan een flinke boost geven aan ons immuunsysteem en wat wijzigingen aanbrengen in bovenstaande frequentiezones en militaire projecten.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op zondagochtend 6 maart 2022. Het begint om 10:10u en eindigt rond 13:15u. Inloggen kan vanaf 10:00u. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Mocht je niet live kunnen deelnemen is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling daarvoor is tevens 11 euro per deelnemer. Iedere live-deelnemer krijgt standaard ook de opname. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Aub voel je vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.

Wie weet tot dan.

With love, Nanco Immanuël