5G: The Social Credit System

Dag lieve mensen, op deze dinsdagochtend geef ik een extra Zoom over 5G: De Militaire Technologie. Dit is de laatste Zoom die ik voorlopig geef over deze thematiek. Eerder dit jaar gaf ik al 2 5G Zooms en dit is een derde deel: Het is voor iedereen te volgen, ook als je de 1e 2 delen niet hebt deelgenomen. Je bent van harte welkom.

5G Technologie heeft de functie om een geleider/trigger te zijn zodat alle informatie van het dualistische zielenbewustzijn uitgelezen kan worden. 5G is een direct beinvloedingssysteem om de mensen in de trillingen van het gevallen bewustzijn te behouden, en scenario’s in werking te zetten waardoor de cyborg/archon intelligentie steeds dieper in kunnen breken in de lichamen en het zielenbewustzijn. 5G wordt ingezet omdat er is uitgelezen is dat wij onze 5-dimensionale oervelden weer gaan belichamen. Tijdens deze Zoom gaan we weer vanuit een galactische visie 5G benaderen, inclusief de galactische geschiedenis. Ook gaan we waarnemen hoe de wereldmachten de komende tijd 5G willen gaan uitrollen in combi met the social credit system om alle facetten van ons leven te beheersen door middel van o.a. de 17 duurzame doelen (Sustainable development goals) en de digitale identiteit van het World Economic Forum. Hoe zijn de Gen-prikjes gelinkt aan 5G? Hoe werkt de 5G trilling in combinatie met het beheersen van alle elementen van het sociaal-maatschappelijk leven? Hoe ver gaat 5G nu werkelijk en hoe kan onze waarneming en onze empowerment deze agenda wijzigen? Wij mogen onze kracht nog veel meer voelen en ervaren. Tijdens deze Zoom gaan we veel meer in-en-uitzoomen hoe ver 5G reikt en hoe we het signaal al van tevoren kunnen onderscheppen voordat het wordt geimplementeerd. Ik wens tijdens deze Zoom nog een heel stuk verder de galactische psyche binnen te gaan om 5G uit te lezen en de kracht van de waarnemer nog meer te installeren. Tijdens de meditatie zal de volgende fase van onze immuniteit worden erkend en bekrachtigd.
Het wordt wederom een diepgaande, mult-gelaagde Zoom waar we gewoon van mens-tot-mens samen zijn en met elkaar communiceren, wetende dat we hier samen in ZIJN. Moge ieders oerkracht nog meer aanwezig zijn. Jij bent de Bron van initatie. De initiator!
De Zoom is op dinsdagochtend 5 april 2022. We beginnen om 10:00u en het eindigt rond 13:00u. Inloggen kan vanaf 9:50 uur. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Iedere deelnemer krijgt ook standaard de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11 euro per deelnemer. Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot 5 april 2022.
Een prachtige dag toegewenst.
With love, Nanco Immanuël