6 oktober 2023: Tree Consciousness: A New Dimension of the Inner Life-Force, deel 2

Dit is een tweede deel van de Workshop via Zoom over het Bomen-bewustzijn. Deze is voor iedereen te volgen, ook als je het eerste deel niet hebt gevolgd.

De bomen als de innerlijke vertegenwoordigers van de heelheid van je levensveld, de ‘master healer’ in jou. Jij bent de Bron van natuur. Jij bent natuur, jij weet de natuur. Hoe het beweegt, hoe het ademt, hoe het voelt. Hierdoor valt alles weg. Voor dit tweede deel zal ik nogmaals de tekst van het eerste deel hieronder kopiëren. Tijdens deze nieuwe Zoom-workshop gaan we een volgende diepte in van het Bomen-Bewustzijn. Het nog dieper voelen. Durven voelen waar je nog niet weet waar je kunt voelen.

We gaan de blauwdruk van de Baobab, Yggdrasil en de Sequoia beter leren kennen. Wat ik extra ga toevoegen is: Hoe kun je de Healing Life Force van Bomen heel bewust inbrengen in interdimensionale mind-control? Mind-control die niet zichtbaar is en die nauwelijks te ‘pakken’ is? Ook gaan we een healing-journey doen met de bomen, om jezelf te bekrachtigen in de nog actieve dualistische tijdslijnen. We gaan heel bewust de route van mens-zijn en mens-worden scannen en in het heelheidsbewustzijn zetten. Het wordt een prachtige, natuurrijke Zoom, waar de Green Man in jou nog verder mag openbloeien. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op vrijdagavond 6 oktober 2023. De zoom is van 19:30u t/m 21:15u. De uitwisseling is 9 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 9 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël

Hieronder nog even de tekst van het eerste deel, gehouden op zondag 24 september 2023.

Dag lieve mensen,

Op zondagochtend 24 september 2023 geef ik de laatste Zoom-workshop van september. Dit is een wat kortere Zoom, waarin we af gaan reizen naar het oorspronkelijke ontstaan van de bewustzijnsWEZENS, die wij hier bomen zijn gaan noemen. Het oorspronkelijke signaal, het communicatiegrid van waaruit dit bewustzijn opereert leeft heel diep in onze harten. Bomen stabiliseren de life-force. Bomen houden het hart, het veld open waarbinnen wij onze oorsprong kunnen blijven voelen, zien, ervaren. Het zijn de containers van het innerlijk behoud van de life-force, in oorsprong maar juist ook voor de delen in onszelf wiens levenslicht op een laag pitje staat, op die zich moe en uitgeput voelen.
Bomen houden het veld open van het werkelijke voelen. Welke afleiding of gedachte er ook moge zijn, daar waar het om gaat is gewoon AANWEZIG. Is je aandacht en aanwezigheid daar ook?

Tijdens deze Zoom gaan we reizen in onszelf, in de Deva Elders en Green Man om naar het oorspronkelijk ontstaan van het bomen-universum te gaan. Daar waar Bron zichzelf ervaart als Boom, en weet wat bomen zijn, en waar ze voor zijn. Dit is de inlogcode om heel precies de bomen in jezelf te kunnen ervaren. Van waaruit wordt er geopereerd en gecommuniceerd? Kun je de reikwijdte van de Boom ook volledig toelaten en in jezelf voelen en waarnemen? En wanneer je de boom in jezelf waarneemt, van waaruit wortel je, en waarin wortel je? Die zijn allemaal zeer belangrijke vragen over het bewuste frequentiesysteem, omdat het menselijke brein is geinfecteerd in het natuurlijke proces van wortelen. Hoe zit het nu precies met bomen, en waar kan mind-control in het menselijke onbewuste de communicatie tussen mens en bomen onderscheppen? Hoe werkt dit? En hoe kun je naar de golflengte in jezelf gaan zodat de werkelijke waarneming en ervaring van Boom zijn volledig in jezelf aanwezig is en beweegt?