14 april 2023: Lorah Elidhirim: A New Dimension of Elven Consciousness

Dag prachtige, mooie mensen,

Op vrijdagochtend 14 april 2023 (De 144 code van dit jaar) geef ik een totaal nieuwe Zoom over de geliefde Lorah Elidhirim civilisaties, wat de oorspronkelijke ancient ones zijn binnen de Elven-universa. Zij zijn de vertegenwoordigers van de eerste elven-civilisatie, zij uit wie alle elven-civilisaties zijn ontstaan. Ik noem ze ook wel de Elven-Elders, de Ancient Ones. En tevens zijn zij één van de oorspronkelijke ouderlijke rassen van de humanoides. Ik heb de laatste jaren meerdere Zooms over hen gegeven, en voel dat ik graag een nieuwe diepte inga om deze reikwijdte van ons eigen bewustzijn meer te ervaren.
De Lorah’s zijn onsterfelijke bewustzijnsvelden. Vanuit de oneindigheid zijn ze guardians van het oorspronkelijke levensveld. De hoeders van het vermogen om het levensveld werkelijk te ervaren. Het te voelen in al je senses. Het levensveld doordrenkt je hele wezen, zodat leven ook daadwerkelijk leven is, ervaren, doorleefd. Het is een koninklijke aandacht, een aanwezigheid van het leven zelf. Alle voelsprieten werken optimaal. De full senses perception of reality. Voelen is werkelijk voelen, horen is werkelijk horen, ruiken is werkelijk ruiken.
Tijdens deze Zoom gaan we meer kennismaken met deze wezens, waarin we hun communicatiesysteem veel meer gaan ervaren in onszelf, in onze cellulaire structuur. Ook gaan we meer ervaren, voelen en zien hoe hun civilisatie werkt, hoe hun universum eruit ziet. En dit gaat door de volledige verinnerlijking van jouw waarneming, jouw ZIJN. Hoe is hun universum opgebouwd en wat betekent dit voor ons? Wat zijn hun ‘taken’ en ‘dagdagelijkse bezigheden’, in henzelf, hun civilisaties en in het multiversum? Hoe staan zij in relatie tot de galactische allianties? En wat hebben wij eraan door ons bewust te zijn van deze ‘realm of consciousness’?
De Lorah’s zijn Ancient Ones en worden in all-of-creation ongelimiteerd gewaardeerd en gerespecteerd om hun koninklijkheid en bewustzijn. Je zou het een aanzien kunnen noemen, alleen is het niet vanuit een dualistische, hiërarchische benadering. We gaan afreizen naar deze mate van universele liefde in onszelf.
We gaan door middel van transmissies/meditaties, kennisuitwisseling, afstemming, stilte dit elven-bewustzijn aanraken, upgraden, verdiepen. Ontmoeten, verinnerlijken en onze eigen praktische vertaalslagen maken.
Het wordt een prachtige, afgestemde, diep-voelende Zoom.
Je bent van harte welkom om bewust mee te reizen naar het innerlijke elven-universum, the lands of the Lorahs.

Deze Zoom is op vrijdagochtend 14 april 2023. De zoom is van 09:30u t/m 12:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. We beginnen iets vroeger, omdat ik mijn zoontje om 13:00u van school op dien te halen. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël