8 April 2024: Solar Eclipse Empowerment Transmission

Hallo geliefde mensen,

Op maandag 8 april 2024 is er, zoals jullie weten, een totale zonne-eclipse, waarin er hele specifieke informatie wordt gecommuniceerd!
Op maandagmiddag 8 april geef ik een transmissie-meditatie via Zoom om samen heel bewust deze innerlijke shift te ervaren. Hierin gaan we het innerlijke communicatiesysteem van de Oerzon in om de de exacte toon te ervaren. Te ‘surfen’ op de golf van informatie. Welke impact heeft deze eclipse door de lagen van jouw interdimensionale bewustzijnswezen heen? We gaan afstemmen op het eenheidsgrid van wezens over de wereld, op de blauwdruk van o.a. Mexico en de United States, waar de Eclipse ook mede gecentered is. Ook gaan we CERN waarnemen, met het experiment/de invoeging die ze daar trachten te initiëren.
We gaan vanuit onze positionering vanuit onszelf, en de Benelux, de codes heel bewust uploaden en in beweging brengen.
Ik heb besloten om de tekst kort te houden, om het puur op resonantie te laten gaan.
Het wordt een prachtige uitlijning/bekrachtigings-transmissie, in afstemming met de prachtige groep die IS en op de dag zal ontstaan.
Je bent van harte welkom.

De Zoom is op maandagmiddag 8 april 2024. De zoom is van 14:00u t/m 15:00u. De uitwisseling is 5 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 5 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël