9:9 Code: Ashtar Consciousness

Dag lieve mensen, dit is de avondzoom voor de 9/9 Code. De 9:9 staat bekend als een ‘Meestercode’ en we gaan tijdens deze avond onszelf heel bewust toegang verlenen tot de 9-bibliotheek, ofwel het ontstaan van de 9. De 9e wereld is een resonantieveld waarin je trilt op oneindige levenskracht, de Bron-motor in jou. De Galactische Kern. Een domein binnen jezelf waarin de Bron-Spirit zichzelf heel bewust ervaart en waarin de Geest zich volledig bewust is van zijn/haar mogelijkheden en reikwijdtes. Wat is er allemaal mogelijk met Geestkracht? Het gaat hier niet alleen om weten, maar ook om de krachten/de pakketjes vrij te maken. 9-voudige informatie. Feeling hebben met je eigen toegang tot de Kronieken die achter het cijfer aanwezig zijn. Het oneindige veld waar alles wat we hier kennen op matrix-level wegvalt en jouw innerlijke wereld de werkelijke schepping ervaart. De ingang in jouw resonantievelden achter de 9e is een ingang in het fysiek ervaren van oneindigheid. Het is de toegang tot je Galactische Centrum. Om in jezelf te voelen/ervaren hoe het Galactisch Centrum bewustzijn de realiteit ervaart.
Het Galactisch Centrum is de innerlijke pomp waarin de Bron zichzelf/haarzelf volledig weet te behouden. Je kunt in iedere werkelijkheid zijn en volledig bij jezelf zijn. Een vol bewustzijn dat trilt voorbij de liefde/angst matrix van deze werkelijkheid. Het is de trilling waarin de onuitputtelijke Bron is en beweegt en waar alles is doorlopen en doorzien. Tekort bewustzijn bestaat hier niet! Het is als een oneindige ‘nirvana’, een allesomvattende staat van geintegreerde vreugde, joy, dankbaarheid, extase, moeiteloosheid en inzicht/overzicht over je ‘zielenpsychologie’.
Het betreden van de bibliotheek van je innerlijke Galactische Kern/Centrum betekent dat je ook heel bewust aanwezig bent in het veld van de Ashtar, de ervaring van een oneindig wezen. Een star-captain. Ofwel het daadwerkelijk kunnen ervaren van alle ruimtes waarbinnen de Galactische Alliantie van Sterren en Planeten zich ervaren. Deze geschapen alliantie is ontstaan vanuit bewuste oorspronkelijke wezens om alle lagen van de vallen van bewustzijn te onderzoeken. Het zijn wezens vanuit talloze universele en sterrenconstellaties die samen zorg dragen voor de multi-universele balans. Tijdens deze avond gaan we onze eigen Ashtar-bibliotheek binnen om het oorspronkelijke geheugen te resetten in ons systeem. Het geheugen waarbinnen jouw wezen kan voelen/zien/ervaren hoe de allianties zijn ontstaan en hoe oorspronkelijke star-captains leven binnen een totaal andere ervaring van ruimte. We gaan een ruimte binnen waarin we eigenlijk een micropunt kunnen ervaren van de Alliantie. Het oer-Ashtar-veld is een reikwijdte in onszelf waarin we met vol bewustzijn de Alliantie kunnen ervaren. Hierin kun je het ‘Plan’ zien, hoe onze verbinding op Aarde samenloopt met deze universele orde. Wie het oorspronkelijke geheugen en het ontstaan van de Alliantie in zichzelf kan ervaren heeft meer vermogen om in te schatten hoe jouw bewustzijn hier mee samenvalt. Dit is ook een Bron-van-heling, omdat we weer volledig op waarde mogen schatten wat wij iedere dag voelen, bewust of onbewust. De reikwijdte van de ziel is allesomvattend.
Wie in kan loggen in het ontstaan van de Alliantie heeft ook het vermogen om daar heel bewust in zichzelf/haarzelf te vertoeven. Dan is er ook bewuste communicatie. Naast deze Alliantie is er ook een new-age model geschapen rondom het Ashtar Commando. Deze new-age informatietak valt onder controle van andere scriptschrijvers en heeft de functie om de oorspronkelijke informatie-frequenties net buiten ons zicht te houden, en de signalen te wijzigen, zodat onze emoties en gedachtepatronen een voedingssysteem blijven voor dit matrix-model, ofwel de Galactische Orion Empire.
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende reizen maken in onze Spirit. We gaan als Bronnen heel bewust onze Ashtar bibliotheek opnieuw bewust herscheppen en in beheer nemen. De oorspronkelijke oneindigheid ervaren waar het eigenlijk om gaat. Conscious space. We gaan het ontstaan van de Alliantie meer voelen/proeven/ruiken en zien zoals het is. Hierin gaan we meer feeling krijgen hoe de werelden achter dit hologram in elkaar zitten.
Een verdiepingsslag om nog bewuster in conscious space te zijn. In een oorspronkelijke informatievoorziening en de oerkracht van jouw oneindigheid.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op vrijdagavond 9 september 2022. De zoom is van 19:00u tot 22:10u. De uitwisseling is 11,99 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11,99 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël